Sessiz İntikam

10 puan

Aspendos yayınlarında ne cevherler varmış da bilmiyormuşum. Sessiz İntikam, bence historical sevenlerin okuması gereken kitaplardan biri ve yazarın anlatım tarzını, kurgulama şeklini oldukça beğendim. Jessica, beni kendine hayran bırakan bir kadın, kısa süre içerisinde öğrendiğimiz sırrı onun güçlü karakterinin işareti. Ve sosyetenin içerisinde olmasına rağmen aynı zamanda farkına bile varılmayacağı kadar uzağında. Simon ise oldukça vahşi, herkes onun bir katil olduğunu düşünüyor. Ve Jessica’nın, ondan başka kurtuluş yolu yok.
Aralarında yaptıkları bir anlaşma ile evlendiklerinde, Simon kadının parasını alacaktır, Jessica ise onun korumasını. Tabi Simon’un da geçmişi oldukça karanlık ve sakladığı şeyler var. Her ne kadar evlenmelerinden önce tam bir hödük olsa da evlendikten sonra kendini karısından uzak tutamıyor, onu zorladığı ufak tefek şeyler de cabası.
Yazarın üslubunu oldukça beğendim. Akıcı bir kitap. Okuduğum en güzel tarihi aşk romanlarından biri. Okumak için kitap arayışı içerisindeyseniz Sessiz İntikam’ı rahatlıkla tavsiye edebilirim. Yazarın diğer kitaplarını da yakın zamanda okuyabilirim umarım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »