Sert Rock (Sinners on Tour #2)

10 puan

Günahkarların solisti olan Sed'in hikayesini ilk kitaptan biraz biliyoruz. Terk edilmiş ve bu çapkınlığının sebebi sürekli baktığı resimde ki ve sakladığı yüzüğün sahibi Jessica.
İki sene önce Sed ve Jessica nişanlı iken Jessica hayali olan hukuk fakültesine kabul edilince Sed gitmesini istememiştir. Sed o zamanlar kariyerinde daha yeni yükselişe geçmiş ve Jessica'nın hukuk fakültesi ücretini karşılayabilecek durumda değildir.
Sed kendisine inanmayıp desteklemeyince hatta karısı olmak istiyorsa hukuk fakültesine gitmeyeceğini söyleyince Jessica Sed'i terk eder.
Ayrılıktan sonra Jessica çok ağladığı kötü bir ayrılık süreci geçirmiştir. Mali açıdan da zor duruma gelince arkadaşı ona striptiz kulübünde iş bulur. Jessica kendisine takıntılı olan hocası dersten bırakınca bursu ve yaz tatilini de sürekli kendisini sıkıştıran üvey babası ve annesi ile geçirmemek için işi kabul eder.

Brian'ın bekarlığa veda partisinde gittikleri striptiz kulübü Jessica'nın çalıştığı kulüptür. Sed Jessica'ı çıplak dans ederken görünce ceketini üstüne geçirip Jessica'ı sahneden indirir. Bu olay grubun orada çalışanlarla kavgası ile sonuçlanınca Jessica yıllar sonra eski nişanlısı ile karşılaşmış ayrıca işsiz kalmış olur.
Myrna araştırma projesi için aradığı asistanlık işini Jessica'ya teklif edince Jessica grup ile turneye çıkmasının gerektiği işi kabul eder. Böylece ikili yeniden bir araya gelir. Daha ilk andan birbirinden uzak kalamazlar. Jessica önce nefret ettiğini intikam almak istediğini söyler. Sed'in terk edildiğinden beri unutamadığı hala sevdiği kadını tekrar bırakmaya niyeti yoktur. Onsuz günlerinin nasıl geçtiğini hava kadar gerekli olduğunu,onsuz yaşayamayacağını düşünecek kadar çok seven bir erkek.
Kulüpte ki kavgada Trey başına aldığı darbeden dolayı fenalaşır. Bu durum grubu kenetlese de Sed fazlasıyla yardımcı olur. İkili bir sürede Trey ve hastalığı ile ilgilenir.

İlk kitaptan sonra Sed en merak ettiğimdi. Kitap çok güzel başladı. Trey'in olayları Sed'in Jessica'nın iyiliği için yaptıkları yeter artık dedirtti. Tüm sorumluluk Sed'in üzerindeydi. Bu kadar kontrol delisi olması bazen sıkılmama neden oldu. Umursamaz görünüşünün altında farklı bir erkek yatanlardan Sed.
Sed'in çok sevmesi ayrılıktan sonra yaşadıkları Jessica'nın Sed'den başka kimse ile olmaması tamamen aşık bir çift okudum. İlk kitaba göre daha duygusal bir kitap.
Yine grup üyelerini eğlenerek okuduğum bir kitap oldu. Birlikte harikalar yaratıyorlar.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »