Serseri (Dönüşüm Serisi, #1)

9 puan

Faythe bir yüksek lisans öğrencisidir. Kedi adam soyundandır.
Dişiler sayıları az olduğu için çok önemlidir. Bu yüzden sürüden biri ile evlenip soylarını devam ettirebilmek için çocuk yapmak zorundadırlar. Faythe'de böyle yapması gerekirken ailesinden, aşık olduğu adam babasının sağ kolu Marc'dan ayrılıp üniversiteye gider.
Kedi Adamlar Serseriler ve Gurur sürüsüne bağlı olanlar olarak ayrılırlar. Faythe ve ailesi bir Gurur sürüsüdür. Serseriler ise başı boş tiplerdir. Faythe sürüsünden ayrılıp yıllarca normal bir hayat yaşamıştır. İnsan arkadaşları ve sevgilisi vardır. Hayatı yolunda iken Marc karşısına çıkar. Yıllarca onu gözlemiştir ama bu kez karşısına çıkmasının bir nedini vardır. Serseri bir grup dişileri kaçırır ve Faythe'de tehlikededir. Bu yüzden sürüye dönmek zorundadır. Emri ise sürünün başı olan babası vermiştir. Başka çaresi olmadığından Faythe döner.

Serseri grubu kuzenini kaçırır. Faythe de kendini kaçırtmayı başarır. Faythe'nin büyük emeği ile kurtulmayı başarırlar.
Kitapta erkekler yoğun. Faythe'de iki erkek arasında kalıyor. Marc ve sürünün üyesi Jace. Neyse ki şimdilik ön planda olan Marc.

Kitap değişikti. Farklı bir konusu olduğundan hemen okudum. Marc'a bayıldım . Faytthe'nin bilmiş halleri sinir bozucuydu. Akıcı hemen biten kitaplardan.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »