Şenlik Ateşi

6 puan

Yıllar sonra büyüdüğü kasabaya bir çevre avukatı olarak dönen Abby'nin hikayesini okuyoruz. Bu dönüş onun eski yaralarını da tekrardan kanatacak. Eski olaylar, kayıplar ve gizlenmiş gerçeklerle dolu bir hikaye.
Optimal Şirketini araştırmak için kasabasına dönerken Abby aslında geçmişinde ki hayaletlerinde peşinde. On yıl önce ortadan kaybolan Kaycee,kirli bir su havzası,hastalanan insanlar. Gerçekler, yalanlar ve politikanında bulaştığı bir ortam da çabalayan biri olarak Abby ise hem zorluklarla hem de kendi ile yüzleşecek.
Genel olarak hikayeyi beğensemde anlatımdan dolayı okurken sıkıntı yaşadım. Abby'nin buhranlarını anlatan iç sesini okurken sıkıldığım bile oldu. Aksiyon sadece son bölümde vardı. Kitabın en iyi yanı ise konusuydu. Fakat güzel bir aksiyon macera okumaktan ziyade daha çok ana karakterin iç dünyasını okudum. Özellikle gerçekleri arama çabası,bunun için herkese rağmen uğraşması ise iyi tarafıydı kitabın. "Geçmiş,anlattığımız bir öyküdür sadece ve tüm öykülerin bir sonu olmalı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »