Senden Önce Senden Sonra (Scoundrels, #3)

9 puan

Yazarın okuduğum ilk kitabı.
Sebastian Ballister bir markidir. Babasının ilk karısı ve çocukları öldükten sonra annesi ile evlenmiştir.Duaları kabul olmuş bir varisi olmuştur. Kendisini tanrı yerine şeytanın duyduğunu düşünmüştür. Çünkü oğlu çok çirkindir. Doğum lekesi olmazsa kendisine ait oladuğunu inkar edecektir. Fiziksel anlamda beğenilmeyen bir çocuk olunca babasından sevgi görmemiştir. Sürekli azarlanıp,dayak yemiştir. Annesinin ruh hali iyi olursa kendisine iyi davranmıştır. Babası ise hiç konuşmamış,ilgilenmemiştir. Kendisinde ne gibi bir terslik olduğunu bunu nasıl düzeltebileceğini annesine bile soramamıştır. Sekiz yaşındayken annesi sevgilisiyle kaçınca tamamen sevgisiz kalmıştır. Babası da hemen onu okula göndermiştir.Okulda,evde,toplum da sevilmeyip her fırsatta bu yüzüne vurulup dışlanmıştır. Sebastian'da katı, umursamaz,tehlikeli biri haline gelmiştir.Annesi öldükten sonra güçlenmiş,para kazanıp babasının parasına ihtiyaç duymadan ona karşı gelmiştir. Kimse onunla anılmak, birlikte olmak istemezken ortaya çıkan Jessica Trent tüm hayatını değiştirir.

Jessica ne istediğini bilen, zeki,güzel,yaşı büyük olmasına rağmen evlenmemiş hayatının aşkını bekleyen biridir. Çok fazla evlilik teklifi alır. Teklifleri kabul etmeyip evde kalmış kabul edilse de tekliflerin ardı arkası kesilmez. Hazineleri bulup,onları ortaya çıkarmak gibi bir yeteneği vardır. Bu sayede kendisini geçindirir. Nihayet mallarını koyabileceği bir yer kiralayacak parayı biriktirmiştir. Kardeşini içine girdiği pislikten çıkarır çıkarmaz buna başlayacaktır. Kardeşi sürekli Sebastian ile gezip, içki,kumar ile servetlerini tüketince buna sebep olan Sebastian'ın karşısına çıkar. İkilinin hayatı tamamen değişmiş olur.
Jessica Sebastian'ı kimsenin bulmadığı kadar etkileyici bulur. Bu yüzden ondan uzak kalamaz. Sebastian şimdiye kadar hiç beğenilip sevilmediği için ne kadar kaçmaya,inanmamaya, uzak kalmaya çalışsa da başaramaz. Hiç sevgi görmeyen sevmekten korkan, sevileceğine ihtimal vermeyen adam sonunda sevilir ve çok sever.

Jessica'ya hayran olmamak elde değil sabırla verdiği mücadele çok güzeldi.
Yazar anlatmak istediğini,vermek istediği mesajı o kadar güzel vermiş ki ikilinin yaşadıklarını,gösterdikleri gelişmeyi okuyunca anlıyorsun.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »