Senden Önce Senden Sonra (Scoundrels, #3)

9 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/02/senden-once-senden-sonra-scoundrels-3.html

Kapağından anlamayacağınız üzere bir historical romance yazarını daha tanımış oldum. Epsilon sağ olsun, kitabın baskısını yapmadığı için bulması bir hayli zor, ben de arkadaşım sayesinde buldum. Siz de bu türü seviyorsanız eğer bulursanız almanızı öneriyorum.
Kitabın basımındaki hataları saymazsak içeriği oldukça kusursuzdu. Böyle burnu havada hovardaladın sağlam duvara toslamalarını ve kadın karakterlere delicesine tutulmalarına bayılıyorum.
Jessica, kardeşi Bertie'nin idolü, günah ve bol keseden para harcadığı eğlenceleriyle ünlü Lord Dain'i onu bu yaptığından vazgeçirmek ve kardeşini de rahat bırakmasını sağlamak üzere Paris'e gider. Tabi ki ilk görüşte birbirlerinden etkilenirler ama ikisi de bunu oldukça farklı bir şekilde gösterirler.
Aralarındaki kıvılcım, elektrik buram buram sayfalardan sızıyordu. Nefesimin kesildiği o kadar çok sahne vardı ki. Hele ki Jessica tamamen tahmin edilemez hareketler yaptığında ağzım açık bir halde gülsem mi dehşete mi düşsem karar veremedim. Efsane bir kadın karakterdi. Lord Dain, yani Sebastian ise farkında olmasa da kendini Jessica'ya çoktan teslim etmişti. Onun o bocalayışını, teslimiyetini, çaresiz çocukluğunun yol açtığı her bir kısmını okudukça daha da çok sevdim Dain'i.
Bazı kelimeler oldukça kaba bir şekilde kullanılmıştı. Bunun çeviriden dolayı olduğunu düşünüyorum açıkçası pek karakterlerin tarzında şeyler değildi. Ek olarak bazı yazım yanlışlarını saymazsak oldukça akıcı bir şekilde okunabilecek bir kitaptı.
Bu seriyi de sırasıyla okumak isterdim. Scoundrels serisinin üçüncü kitabı oluyor kendisi fakat yayınevi sadece bunu basmış, yazarın diğer kitapları da yine farklı serilerde ve farklı sıralamalara aitler.
İçimde iyi bir romanı okumuş olmanın sevinci, yeterince değer görmediğini bilmenin de hüznü var.
Tavsiye ederim.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »