Senden Önce Ben (Senden Önce Ben, #1)

7 puan

Bazı kitaplar fazla iddialı olabiliyor. Bu da onlardan biri. Ama bu iyi anlamda değil kötü anlamda bir yorum. Merak ettiğim bir kitap olmasına rağmen arkasındaki iddialı sözü görünce okuma hevesim kaçtı.

Mucizelere inanmıyorsanız durup bir kez daha düşünün.

Kitaplar hayatımızda çok şey değiştirebilir buna inanıyorum. Fakat bazı şeyler değişmez. Mucizelere inanan biri değildim ve hala inanmıyorum. İnanan kişileri de hiç anlayamayacağım sanırım. Tabi bu sözün beni çok fazla rahatsız etmesinin nedeni realist biri olmam olabilir.

Akıcı bir kitap olduğu kesin. En azından bana öyle geldi.

Sonu tam beklediğim gibi bitti. Sonunun beni şaşırtmasını bekliyordum. Çünkü kitap hakkında çok yorum yapıldı ve sorduğum herkes kitabın sonunda çok ağladığını, çok heyecanlandıklarını söylediler. Bu yüzden hayal kırıklığına uğradım. Onun dışında güzeldi. Özellikle kitabın orta kısımlarını çok keyif alarak okudum. (:

Benim gibi acıklı kitaplardan hoşlanmıyorsanız tavsiye edeceğim bir kitap değil. Gerilim, macera, polisiye, fantastik türü kitapları daha çok seviyorum. Tabi felsefi, psikolojik, mitolojik kitapların yeri çok ayrı bende. Acıklı kitapları sevmememin nedeni var tabi. İnsan hayatında birçok acıklı olay yaşayabiliyor. Bir günün her anında mutlu olduğum bir zamanı hatırlayamıyorum şahsen. Hayatımızda gerilim, macera oluyor fakat fazla değil. Hayatımda yaşayamayacağım şeyleri okumak daha mantıklı geliyor. Fantastik kitaplarda geçen olayları kaç kişi kendi hayatında yaşayabilir değil mi? (:

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »