Şehvetin Esiri (Notorious, #4)

7 puan

Tutku Mevsimi’nden hatırlayacağınız Raven, Amerika’lı korsan Nicholas Sabine’in üvey kız kardeşiydi. Annesi, Raven’ın babası ile birlikte olup hamile kaldığında apar topar Batı Hint Adaları’na sürgün ediliyordu, kızını da orada doğuruyordu. Annesinin ölümünden sonra büyükbabasının çağrısı ile İngiltere’ye dönüp annesine verdiği sözü yerine getirecekti. Yani, unvan sahibi biriyle evlenmek. Tam da bu gerçekleşecekken ve yine 2. Kitaptan tanıdığımız Halford Dükü ile evleneceği sabah, takıntılı eski taliplerinden biri olan Sean Lasetter tarafından kaçırılır. İtibarı yok olduğunda, Sean’ın ağabeyi Kell ona evlenme teklifi eder. Evlenmelerinin ardındaki gerçek nedeni ise kimsenin bilmemesi için anlaşırlar.
Şehvetin Esiri, Notorious serisinin 4. Kitabı. İlk bölüm, Raven’ın kaçırılması ile başlıyor. Sonrasında olanlar ise bayağı hareketli şeyler. Kitap, büyük ölçüde beklentimi karşılasa da yine de erkek karaktere, diğer kitaptaki karakterler gibi adapte olamadım. Kell, babası soylu bir İngiliz olsa da, İrlanda’lı olan annesi yüzünden toplum tarafından pek sevilmeyen biri. Bir de, İngiltere’nin gözde mekanlarından Altın Post adlı bir kumarhanenin sahibi. Amcasını da öldürdüğüne dair dedikoduları da sayarsak, Raven’ın istediği bir kocanın özelliklerini taşımasa da, aralarındaki ilişki yavaş yavaş duygusal bir boyut kazanmaya başlıyor. Kell, aslında yaptıklarıyla bayağı gözdeniz olabilecek bir karakter fakat çeviriden mi desem bilemiyorum ama bir türlü yakalayamadım gitti o karakteri. Gerçi çeviriyi de bahane etmek olmaz, gözüme batan bir hatası yoktu ve akıcıydı.
Halford Dükü, 2. Kitapta yer alan Nicholas’ın karısı Aurora’nın eski sözlüsü gibi bir şeydi. O kitapta ben kendisini bayağı berbat biri olarak düşünmüştüm ama bu kitabı okuyunca işler değişti. Ve bir de Sean var… Aslında, kendisini hiç sevmesem de küçüklüğünde yaşadıkları yüzünden ne desem bilmiyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »