Sana Tutuldum (Fixed 2)

7 puan

Kitap ilk kitabın kaldığı yerden devam ediyor. Alayna gerçek Hudson'u gören tek kişi olarak sevdiği adamı az tanımasına ve kafasında şüpheler olmasına rağmen yeni bir adım atar. Hudson kadınları kandırmayı Alayna ise saplantılarını bırakmıştır. Ve Hudson'un daha önce hiçbir kadını götürmediği evine giderek ilişkilerine minik adımlarla başlarlar. Sadece sevilmek istedikleri için kötü geçmişleri olmuştur ve İkisi de öncelikle geçmişlerini aşmak ister. Hudson için dünyada Alayna'dan daha önemli kimse yoktur. Onun sevgisini hak etmediğini düşünüp,ihtiyacı olan sevgi sözcüğünü veremese de denemeye devam eder.
Zaten Alayna'ı seminerde gördükten sonra kendisi için çalışmasını istemiştir. Alayna şirketlerinde çalışmak istemediği içinde onun çalıştığı kulübü satın almıştır. Hatta Alayna'nın kulübü işletmesini ister. Fakat Alayna için yeni terfisi zaten yeterlidir. Böylece krizler tek tek çıkmaya başlar. Aynı evde yaşamaya başlayan ikili birbirlerinden sakladıkları sırların sıkıntıları ile uğraşmaya başlar.

Alayna'nın uzaklaştırma emri çıkartan eski sevgilisi iş için ortaya çıkar ve Alayna Hudson zarar görmesin diye saklar. Eski bir ilişkisini daha saklayıp gizli gizli Hudson'un diğer kadınlara yaptığı gibi aşık edip terk ettiği arkadaşı Celia ile görüşür. Celia Hudson'un yaptıklarından sonra depresyona girip hamile kalmıştır ve kendini suçlu hissedip babalığı üstlenen Hudson olmuştur. Alayna bunu bilmesine rağmen ve herkesin Celia'nın Huson'un peşinde olmasını söylemesine rağmen arkadaş olma yalanına inanınca kısa bir ayrılık yaşanır ama ikili hemen toparlar.
Yine klasik tahmin edilen yanlış anlamaların,kıskançlıkların olduğu bir kitap. Celia'nın maceraları dışında bir sürpriz yoktu.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »