Sana İhtiyacım Var (The Proposition, #1)

8 puan

Emma Harrison Atlanta'nın önde gelen reklam ajanslarından birinde çalışır. Çocukken babasını iki yıl öncede kanserden annesini kaybetmiştir. Dört yıl öncede nişanlısını kaybetmiştir. Nişanlısı ölünce bir yıl kendisini kapatmış sadece işe gidip gelmiştir. Tam düzelmişken de annesi kanser olmuş ve ölene kadarda ona bakmıştır. Yitirdiği sevgiyi bir eş bulup çocuk sahibi olarak yerine koymayı ister. Tekrar bir ailesi olmasına ihtiyacı vardır. Fakat hiçbir şey istediği gitmez çıktığı erkekler hep sorunlu çıkar. Tek istediği bir çocuk olduğundan bunu bir bağışçı bularak halletmek ister. Bankadan bulacağı bağışçının seri katil çıkacağından korktuğu için gey olan en yakın arkadaşından bağışçı olmasını ister. Arkadaşı da söz verir fakat sevgilisi karşı çıkınca vazgeçer.

Aidan Fitzgerald pazarlama başkan yardımcılığı terfisi aldığı işinden çıkarken çift olduğunu sandığı ikilinin kavga ettiğini görür. Kadının yardımına koşar ve onun şirketin reklam departmanında çalışan ve bir partide eve atmayı başaramadığı ve çok etkilendiği Emma olduğunu görür. Arkadaşı Emma gittiğinde Aidan'a dökülür ve Emma'nın bebek isteme olaylarını anlatır. Aidan kontrolü ele alır ve Emma'yı bir şeyler içmeye ikna eder.
Karşılaştıkları partide Aidan'da Emma'nın dikkatini çekmiş fakat arkadaşları onu tek gecelik ilişkilerinin ünü konusunda uyarmış, uzak durmasını söylemişlerdir oda böylece reddetmiştir. Fakat bir şeyler içme teklifini reddedemez ve Aidan müstakbel çocuğunun babasıyım diyerek bir teklif yapar. Aidan çocuğunun babası olacak,oda doğal yolla hamile kalacaktır.

Aidan Emma'nın yaşadığı kayıplardan sonra annelik isteğinin derinliğini anlar. Oda kanserden ölen annesine bir gün çocukları olacağına dair söz vermiştir. Böylece ikili buluşmalara başlar. İki ay sonra da bebek haberi gelir. Bu süreçte ikili yakınlaşır, ailelerle tanışırlar, daha fazlasına karar verirler. Emma sevdiğini itiraf eder ama Aidan için bu kolay olmaz ve tam her şey yolunda iken duygularından korkar,uzaklaşır. Emma'ı benliğinden atmak içinde başka bir kızın ilgisine karşılık verir. Tam Emma'ı sevdiği bunu ona yapamayacağı kafasına dank edince de yakalanır.

Serinin ilk kitabı olduğu için kısa bir kahramanlar tanıtımından sonra olaylar başlıyor. Seri olduğu içinde tabi ki araya bir ayrılık,küsme durumu koyularak kitap bitiveriyor. Çok farklı olaylar yok olayın akışı tamamen beklenen şekilde gelişiyor. Emma önce bebek isterken yeniden bir ailem olsun isteği olunca kimsesi kalmamış sandım ama meğer bir ailesi varmış oldukça da fazla. Kesinlikle yalnız değil ve bu isteği çok saçma geldi. Klişelere takılmazsak iyi bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »