Sana İhtiyacım Var (The Proposition, #1)

5 puan

Tanıtımı okurken ister istemez kafamda şekillenen, sıradışı ve komik bir şeylerdi. Ama hiç birine rastlayamadım. Beklentisiz okunması gerekenler arasında yerini aldı bu kitapta.
Emma, ailesini kaybettikten sonra onun yerini doldurmak için bir Bebek istiyor. Ama bunun için ideal bir aday bulması epey bir zor olmuş. Aslında istediği tek şey bir bağışçı. Peki neden bu işin bankasından yapmıyor sorusu da kafamızda dönüp duruyor. Korktuğu, bankadan aldığı şeyin sahibinin bir katil veya ona benzer kötü birisi çıkması. Bu yüzdende arama çabaları hep var ve çalıştığı şirketin üst katındaki Aidan ona bunu verebileceğini söylediğinde küçük çaplı bir şok geçiriyor. Ve kabul ediyor. Aralarında hiç bir duygusal bağ olmayacağını düşünen ikili inanın hiç bu kurala göre hareket etmiyor böylelikle kaçınılmaz son ile başbaşa kalıyorlar. Şaşırttı mı? Hayır. Meraklandırdı mı? Maalesef ona da hayır. Çünkü herşey çok basitti. Eğlenceli değildi. Samimi bir dili yoktu. Olaylara dışardan bakmakta hiç hoşuma gitmedi. Beni içine alan kitaplar her zaman önceliğim. Dili yüzünden dış kapının mandalı oldum :)) Seriye devam eder miyim bilmiyorum..

8 yıl, 3 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 2 arası yorum gösteriliyor, toplam 2 yorum.
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

Evet öveni gerçekten çok ama ben beğenmedim maalesef. Özetleyecek olursam, Emma Bebek yapmak istiyor ve çapkın Aidan'ın teklifini kabul ediyor. Sonrası ise basit bir kurgu herkes Emma'yı seviyor Aidan aşık olduğunu anladığı için ondan uzaklaşıyor falan... Son sayfada ki şey ise büyük klişe, ikinci kitabı merak edelim diye Aidan çok saçma bir davranış sergiliyor ve kitap bitiyor. Aslında seri olmasını da anlamadım ben. Eğer alıp okursan anlayacaksın ki serilik bir tarafı yok şöyle biraz belki bir kaç sayfa daha uzatsalardı kitabı final olurdu. Anlayacağın ben pek tavsiye etmiyorum şöyle bir göz atmak istersen pdf olarak bir bak derim yani para verip alacağım türden bir kitap değildi Canım :(

8 yıl, 3 ay     
3 kişiden 3 kişi beğenmiş.

Bu kitabı öve öve bitirememişlerdi. Senle zevklerimiz aynı.Alsam mi kararsız kaldım şimdi :(

8 yıl, 3 ay     
« geri ileri »