Sahte Nişan Gerçek Aşk (Accidentally In Love Serisi 1)

7 puan

Dani'nin çalıştığı pazarlama firmasında iş yemeği organizasyonu vardır. Yanında partneri olmadan aktivitelerin çoğuna katılamaz. Kendisini ispatlayıp terfi almak zorundadır. Ayrıca tek olduğu için arkadaşlarının acımaları ve onların eşlerinin kendisini evlendirmeye çalışmasına katlanamaz hale gelmiştir. Bu düşünceler ile boğuşurken üniversiteden arkadaşı Wes ile konuşurken aklına bir fikir gelir. Wes'in nişanlısı olduğunu söyleyecek böylece tüm aktivitelere katılıp patronunun dikkatini çekebilecektir.

Karşılığında ise Wes'in eski nişanlısının nedime olduğu kardeşinin düğününe nişanlısı olarak katılacaktır. Wes'de eski nişanlısını unuttuğunu kanıtlayıp,acıyan gözlerden kurtulmak ister. Böylece ikili mükemmel bir plan yapmış olur.

Wes pilotluk eğitimi için yazılım programı sattığı işini bırakmıştır. Hayali ise kendi tur şirketini kurmaktır. En büyük destekçisi ise Dani olmuştur.Ayrıca bir mekanda arkadaşları ile rock müzik çalar.

Önce düğün için Dani Wes'in yanına gider. Aileye nişan haberini verme,düğün hazırlıkları,Wes'in kendisini terk eden ama hala unutamayan eski nişanlısı derken yeniden vakit geçiren ikili bu kez başka duygular hissetmeye başlar.Önce duygularından kaçıp hayatlarına devam etmeye çalışsalar da aslında hep birbirleri gibi birini istediklerini fark etmeleri uzun sürmez.

Hemen biten kısa,sıkmayan bir olayı da olmayan bir kitap.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »