Sağdan Birinci Mezar (Charley Davidson, #1)

8 puan

Charley Davidsin bir olum melegidir. Reyes ise Şeytanin oğludur. Charley olum melegi olmasi disinda ozel dedektifdir. Ayrica olulerle konusa bildigi icin polislerle is birligi yapmakta ve nlara yardim etmektedir.

"Ama olum melegine benzemiyorsunuz."
"Çok olum melegi gordun de sanki."
"Şey... hayir, sanirim gormedim" dedi tereddutle.
"Cuppem kuru temizlemecide."
Espirim adamin mahsun bir tavirla kikirdamasina sebep oldu. "Ya tirpaniniz?"

Ah Charley...
Hem mizah olarak hemde surekleyici olmasi beni cok memnun etti. Ama sanki hafiften birazicik Anita'yi animsatti bana :) Charley Her gece ruyasinda onu sarip sarmalayan birini gormekteydi. Ve bire en tehlikeli zamanlarda onu kurtarmak icin ortaya cikan kendi deyimiyle Buyuk Seytan vardi.
Birde simdi cok eskilerden Ona ilkkez "Hollandali" lakabini takan adam vardi. Charley bunlarla ugrasirken bir taraftanda oldurulen avukatlarin katillerini aramaktaydi.

"Ben senin ongorulu olmani takdir ediyorum."dedi.
"Ön uzuvlarini ettigim kadar olmasa da..." Ona bakmak icin koltugumda dondum.
"Senin son derece kaba deyiminle, ön uzuvlarimin adlari var." Sağ gogsumu isaret ettim. "Bu, Tehlike." Sonra sal gogsumu isaret ettim. "Bu da Will Robinson, onlara uygun bir bicimde hitap edersen sevinirim.

" Hikaye kesinlikle akiciydi, surukleyiciydi. Simdi 2kitabini merak ediyorum. Neden bu seriler heb en alici yerinde biter sizi sizden.alir meraktan catlatirki. Hah !

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »