Safkan (Melez Sözleşmeleri, #2)

Profil Resmi
10 puan

Jennifer L. Armentrout'un yazdığı Melez Sözleşmeleri serisinin ikinci kitabı SAFKAN okundu, bitti. Aylarca ikinci kitabın çıkmasını bekle, sonra kitap bir günde okunsun, bitsin. Of, çok hüzünlüyüm ! :)) Bu seri, SAfkan kitabı çok ama çoook güzeldi. Heyecanla okudum. Her sayfayı merakla çevirdim. Seth kıkırdattı, Aiden gıcık etti. Alex'in seçimi rahat bir nefes aldırttı. Ben Seth'çiyimdir de :)):))
Kitap olağanüstüydü. Akıcıydı. Yazarın dili çok iyi ! Kitabın çevirisi ise çok düzgündü. Benim bu seride beğendiğim bir diğer şey ise kitapların kapakları. Etkileyici... Melez ile Safkan kitapları kitaplığımda yanyana çok güzel durdu hani :)):)) Hiihiii
Melez Sözleşmeleri serisinin konusuna gelirsek; kitap aslında Alex'in hikayesi. Ve onun seçimlerinden oluşuyor.
Alex, ona seçilen yoldan mı gidecek, kaderini kendi mi çizecek ?
Safkan'da Alex ''diğer yarısından'' Seth'den hiç ayrılmıyor. Çünkü Seth sürekli peşinde ! Başta bu onu biraz (hayır-baya bi-) sinir etse de birbirleriyle yakınlaşmamaları mümkün değildi. Ve kitapta ki diyalogları öyle eğlenceliydi ki !
Alex'in ikinci Apollon olması için daha aylar var. Fakat 18 yaşına girmemiş olsa da yavaş yavaş içinde birşeyler uyanıyor sanki. Alex güçleniyor. Tanrıların üzerlerine saldıkları furileri yenecek kadar güçlü o. Fakat bir safkandan uzak duracak kadar da aklı başında değil. Aiden... Ona aşık. [Seth varken, saftirik kız]
Alex kaderinde yazanımı seçecek, yasak olanı mı? İşte bu sorunun cevabı için okuyun... Kitapta ki o heyecan için okuyun ! :) Ben severek okudum, sizde okuyun ! :)):)):))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »