Sabah Uykum

Profil Resmi
6 puan

Bu kitaba dair soylemek istedigim cok sey var:

Oncelikle son donemlerde moda(!) olmus cok satan kitaplara "tu kaka" diyen ve cok bilen insanlara bu yazi vesilesi ile selam etmek istiyorum. Icerigi, konusu size hitap etmiyor olabilir, belki yazim teknigi sarmamistir... Fikrinizi belirtirken "su sebepten bana gore degil" demek yerine kucumsemek yapilmamasi gereken bir hareket. Elestirmek ile hakaret etmek arasindaki cizgi gibi...

Birilerinin eline hic kitap almamasindansa icerigi bana uygun olmasa da bir seyleri okumasindan yanayim. Olayin ozeti bu. Dogru bakmayi bilirseniz her seyde kendinize fayda saglayacak bir yon bulursunuz zira...

Kitaba gelince: Icerigi itibariyla cogu yerde yazarin kendi kendiyle dertlesirmiscesine samimi bir uslupla yazmasi sikilmadan okumami sagladi. Bazen bu hisse kendimi o kadar kaptirdim ki Ahmet Batman'in gunlugunu acmisim da izni olmadan okuyormusun gibi hissettim. :)

Yazarla fikir ayriligi yasadigimiz yerler oldugu gibi altina imza atarim dedigim bolumlerde vardi. Evet, cok derin bir kitap degil fakat baskalarinin dusuncelerini anlayabilmek adina okumak yararlı olur diyebilirim.

"Satsin" diye yazilmis bir kitap oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Bazen cesitli sebeplerden kafamiz dolu olur da her zaman okudugumuz tarzdaki kitaplardan uzaklasmak isteriz ya, boyle zamanlarda okunmasi farklilik yaratabilir. Ayrica yazarin da dedigi gibi. dikkatle bakarsaniz kendinizden bir seyler bulursunuz belki. :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »