Rule (Dövmeli Adamlar Serisi, #1)

8 puan

" Remy'i sevdim, onu bir agabey, en yakin arkadasim ve mukemmel koruyucum gibi sevdim, ama Rule'u hayattaki tek amacim buymus gibi sevdim."

Badboy'lardan hoslanan.arkadaslar kitap tamda size bize gore.
Remy ve Rule ikizdir. Rome ise en buyuk abidir.
Shaw ise Remy eve getirdigi en.iyi arkadasidir. Yillar boyu herkes Remy ve Shaw sevgili sansada aslinda onlat en yakin arkadastilar. Shaw Rule'ye asiktir. Remy talihsiz bir kaza sonucu olur. Remy olumu icin Annesi Rule'yi suclamaktadir. Rule ise herkesden ayri sehirde dovmeci olarak calismakta ve en.iyi arkadasi Nash'le yasamaktadir.

"Kiskanc bir tip degilim. Yani tum hayatim boyunca ikiz kardesim kadar iyi olmadan yasadim, bu yuzden aniden icime dolan bu oldurucu ofkeyi anlayamiyorum.bir seyleri iddia etmek icin duydugum bu ani istegi, tum dunyaya onun bana ait oldugunu duyurmayi..."

Rule ve Shaw'in baslardaki didismelerini okurken oldukca gulumseyeceksiniz #NewAdult turlerinin guzel orneklerinden biri. Komik aşık ve sirlarla dolu ve eylenceli... konuyla ilgili cok fazla cemkirmeye gerek yok. Alin ve hemen Okuyun :D

" iste kalbim Shaw. Ellerinde. Ve yemin ederim sen ona dokunan ilk ve son kisi olucaksin. Dikkatli olman gerek cunku sandigindan daha kirilgan. Eger deneyip geri vereceksen, bunu kabul etmiyorum."

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »