Pür (Pure, #1)

Profil Resmi
7 puan

Yazar bu kitap ile hayal gücünün sınırlarını epey zorlamış bence. Bazı yerlerde, bazı olayları kafamda canlandırma konusunda zorlanmadım değil. Ama bunu kötü anlamda, bir eksi olarak söylemiyorum. Yazar o kadar farklı bir dünya (daha doğrusu iki dünya) yaratmış ki.. Bilinmeyen yeni duygular katmış... Okuyup geçmemizi değil, okuduklarımızı düşünmemizi, anlamlar çıkarmamızı da istemiş. Bilmiyorum çok mu abarttım ama henüz yeni bitti kitap ve direkt düşüncelerimi bir yere yazmak istedim hazır bilgisayar da açıkken.

Evet, kitabı sevdim ama tamamını değil maalesef. :)

Açılış iyi gidiyordu, ortaları biraz durgunlaştı. Bu belki çok fazla yan karakter yüzünden de olabilir. Sık sık geçişler oldu karakterler arasında. Sonunda tüm takım bir araya gelince harika bir son oldu. A pardon son diyemeyiz sanırım, 2. kitap var sırada ama ilk kitap olarak çoğu soru işareti cevabını buldu diyebiliriz. Pat diye heyecanlı bir yerde bitmedi en azından. :)

Kısacası baştan sona çok güzel bir hikaye okudum. Kitap elinizde varsa eğer hiç düşünmeden başlayın. Ama sevebileceğiniz garantisini de veremem. Ben keyifle okudum ama bir başkası sıkılıp bırakabilirde. O yüzden okumaya karar verenler çok büyük umutla başlamasınlar, sonradan hayal kırıklığı olmasın. :)

11 yıl, 11 ay

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »