Pür (Pure, #1)

5 puan

Kitabı aslında yarım bırakmıştım, ama baya bekleyeceğim bir yerde yanıma yanlışlıkla bu kitabı almışım... Mecburen okudum, zaten kitabı ancak o koşullarda okurdum.
Kitabı bitiren 3 faktör vardı.
birincisi ilk 200 sayfa yazılmasa da olurmuş yani o 200 sayfayı 100 sayfada, gayet güzel bir şekide aktarabilirmiş yazar ama bunun yerine uzatmış da uzatmış bu yüzden de 80. sayfada yarım bırakmama neden olmuştu.
ikincisi şu kaynama olayında. yani tamam kaynayabilir buna okey de kaynayan çocuklar nasıl büyümüyor? yazar bunu kılıfına uydursa bir açıklama bulsa bunada tamam, okuyucu bunu da hoş karşılayabilirdi, ama hiçbir açıklama yoktu bununla ilgili.
üçüncüsü yazar o kadar çok betimleme yapmıştı ki... kaynaşan, insanları anlatırken bazen hiç gözümde canlanmadı, hatta öyle ki bence yazarın bile gözünde canlanmamıştır da yazmak olsun diye yazmıştır gibi geldi.
ha bu kadar olumsuzluğun üzerine güzel yerler de vardı. Eğer ilk 200 sayfada pes etmem devamını getiririm diyorsanız okuyun. ama çok bir şey beklemeyin. Ve benden bir tavsiye sakın tüm parasını verip de almayın. Bulursanız indirimli 4-5 Tl ye öyle alın.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »