Pi

1 puan

Seriyi okumaya başladığımda, kitapta geçen 'farkındalık' kelimesi bir zaman önce, aylarca çok satanlarda yer alan sözde din kitabını aklıma getirdi. Başta şüphelensem de bu kitabın başlarında Eti'ye ayrılan bölümü okurken, tamamen aynı misyonu üstlendiklerinin 'farkındalığını' yaşadım. Ayrıca ne tesadüftür(!) ki yayınevleri de aynı...
Her okuyucu kitlesine hitap eden tarzda yazılmış, hatta kitap okumayanların bile ilgisini çekebilecek, dizi izler gibi okuyabileceğiniz bir seri ki çok satılıp okunmasının nedenlerinden biri bu çeşitlilik sanırım. Büyük bölümüde pazarlama tekniği ve reklamlara ait.
Hiç kimsenin tercihi hakkında olumsuz eleştiride bulunmam ki herkesin okuma zevki farklıdır. Ben de genelde her türden kitap okumayı severim ve dönüşümlü okumaktan tat alırım. Fakat tahammül edemediğim, tepki gösterdiğim tek tarz, bu seride de aralara serpiştirilen, ilk kitaptan başlayıp doz doz artırılan, İslâm'ın ve Kur'anı Kerim'in ehli olmayan yazarlarca yorumlanıp, insanların kafalarında bazı ayetlerle ilgili çelişki ve inkâr düşünceleri yerleştirmeye çalışılanlarıdır.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »