Peri Masalım

8 puan

Peri Masalım son derece keyifleee okuduğum bir kitap oldu... zaten ilk kitap Pamuk Şekerinden tanıdığım ve sevdiğim Yasemin'in yeni maceraları da son derece eğlenceliydi... Yasemin kilo sorunları ve yemek keyfi ile,kahve sevgisi ve fal merakı ile aşkından şaşkına dönmüş hali ve İskoç konulu tarihi aşk romanlarına sevgisi ile hiç yabancılık çekmeden sanki tanıdığınız ve bildiğiniz bir arkadaşınızmış etkisi yaratan bir karakter.... ama bu kitapta benim Yaseminden bile çok sevdiğim çatlak Didem kitabı aldı götürdü bana göre... nasıl bir manyaksın sen diye sormayı çok istedim kendisine hoş bu soruyu Yasemin bolca sordu fakat bir yanıt alamadı :D
Kitabın arkasında ki " Ama sakın Yasemin'in sevgilisi Erhan'a aşık olmaya kalkmayın. Onun gibi adamlar sadece romanlar da olur, unutmayın!" uyarısına rağmen ben Erhan'a aşık olma kıvamına geldim fakat son anda arka kapak yazısı yeniden gözüme ilişti de kurtardım (bir de Yaseminin çoook kıskanç olması beni korkuttu!)
Yasemin Erhanı İskoçlara benzetti ya nasıl da haklı... bir İskoç lordu günümüz de memleketim de yaşasa işteee tam tamına Erhan olurdu :)
çok uzun anlattım... kısaca demem o ki yerli malı bir çik-lit okumalıyım diyen hattaaa demeyen herkese şiddetle tavsiye ederim... kahve yanında ki bitter çikolata tadında ki bu kitabı kaçırmayın derim :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »