Paylaşılan Hayaller (MacGregor Ailesi, #5)

10 puan

http://thestudyingduck.blogspot.com/2013/01/paylaslan-hayaller-nora-roberts.html#more

The MacGregors Serisinin 5. kitabı olan Paylaşılan Hayaller'de Baba Daniel'in Anna'yla tanışmasına, ilişkilerinin başlangıcına, imparatorluğunu kuruşuna şahit olduk. MacGregor'ların esas adamı mı desem, arkasındaki güç mü desem. Ah Daniel Ahh!

Kitabın başında Daniel'i kaza geçirmiş ve hastahanede yoğun bakımda yatarken görüyoruz. Anna ise başında beklerken hem çocuklarını sakinleştiriyor hemde sevdiği adamın ölmemesi için dua ediyor. Bir yandan da onun tanışmalarını ve ilk zamanları anımsıyor.

Daniel'in gençliğine de hayran oldum =) Diğer kitaplarda da sürekli Daniel'i okumuştum ama burda onun esas karakterini görmek, kendi ailesine sahip olma isteğini görmek, Anna'yı gördüğü an ondan etkilenmesi. Kadınlar hakkındaki sabit fikirleri ve Anna'nın onun istediği kalıba hiç uymaması... Hepsi inanılmaz bir bütünlük içinde yansıtılmıştı. Kitaba nasıl başladığınızı bile unutuyorsunuz.

Anna'nın kararlılığını, cerrah olmak için verdiği mücadeleyi okurken takdir ettim ama Daniel'i süründürmesine çooook kızdım =)

Kitapta aynı zamanda Anna'nın en yakın arkadaşı olan Myra'ya da yer verilmişti.

Tek kelimeyle HARİKA!!

NR aşkı, tutkuyu, azmi, ailenin önemini, sevgiyi öyle güzel harmalamış ki, kitap hemencik okunuyor =)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »