Paylaşılan Hayaller (MacGregor Ailesi, #5)

10 puan

The MacGregor Serisinin Beşinci Kitabı idi..Çok sevdiğim Daniel MacGregor'un kırk yıl önceki halini görmek çok zevkliydi...Serinin ilk dört kitabındaki kahramanları görmek çok zevkliydi..Daniel MacGregors sıra dışı inatçı bir adam ama Anna Whitfield'inde ondan geri kalır bir yanı yoktu..
Hikaye önce Daniel'in trafik kazası geçirdiği hastanede başlıyor..Sevimli İskoç'umuz ağır yaralı..Anna başında çocuklarını yanına çağırıyor..
Derken Anna kocası ile tanıştığı kırk yıl öncesine gidiyor.Tanışmaları Anna'nın ondan kaçmaktaki ısrarı. Daniel'in kararlılığı,sevgisi,şefkati..Hiç olmadık anda çıka gelen aşk ve Anna'nın kariyerinden vazgeçmemek uğruna yaptıkları çok güzeldi..Okurken kahkahalarımı çoğunlukla tutamadım.Bazı sahnesinde de gözyaşlarımı..
Diyebilirim ki MacGregor ailesinin anne ve babasının aşkı serinin en güzel kitabıydı..Okumanızı tavsiye ederim..Ama bence aşağıda sıraladığım şekilde okumalısınız..Paylaşılan Hayalleri alıp okumaya çalışırsanız diğer kitaplarla bağlantısı olduğundan kopukluklar hissedeceksiniz..Serinin Devamını sabırsızlıkla bekliyorum...
Seri ŞU sırada:

1.Kumarbaz Aşk/Playing the Odds (1985)

2.Kader Bağladı Bizi/ Tempting Fate (1985)

3.Geçmişin Gölgeleri/ All the Possibilities (1985)

4.Yalnız Adam/ One Man's Art (1985)

5.Paylaşılan Hayaller/ For Now, Forever (1987)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »