Oyuncu (Gamble Brothers, #2)

8 puan

Gamble kardeşlerden ortancası ile karşınızdayım. Kendisini sadece bir ego olarak tanımlasam çokta haksızlık etmiş olmam inanın. “Yaşayan en seksi erkek seçilmişse ne olmuş? Biraz kendisine gelmeli” sözlerim havada uçuştu. Sonunda da kızıl bir afet onu yola getirdi. Çok havaya girdim o yüzden yine hemen yoruma dalmış bulunmaktayım kusura bakmayın. J

Chad beyzbol oynayan bir çapkın. Ve oynadığı kulüp onun kadınlarla olan ilişkisinden bıkmış durumda. Tek yol uslanması, eh gerçekleşiyor da. Bridget Rodgers gibi bir güzel kimi uslandırmaz ki? Kız çok tatlı ve düşünceliydi. Bazen beni çileden çıkarsa da genel olarak benim ilgimi çeken bir karakterdi. İkilinin tanışması deri ve dantel adlı bir bar da gerçekleşiyor. Aslında bar lafı epey masum kaçar bu mekân için. İsmi görünce aklınıza gelecek olanlar doğrudur. Ve Chad, Bridget’i gözüne kestiriyor ama gece pekte beklenmedik şekilde sonlanıyor. Chad için beklenmedik olsa da benim için öyle olmadı çünkü olayları %90’ı tahmin edilebilir seviyedeydi.
İlk kitaptan 50 sayfa kadar daha uzundu. Ama ben sanki daha uzun bir kitap okumuşum hissini aldım. Bunda zaman kavramının etkisi olabilir. Olaylar kısa bir dilimde gerçekleşmiyor. Ayrıca olaylar tamda beklenildiği gibiydi. Ne çok hızlı ne çok yavaş. Çıtır çerez kategorisine koyabilirim. Böyle olunca da yorum kısa oluyor.


Jennifer yazdığı için ayrı bir sevdim onu söyleyeyim.


http://satellitebook.blogspot.com.tr/2016/07/yorum-oyuncu-gamble-brothers-2-jennifer.html

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »