Onurlu Bir Aşk (Kayıp Lordlar Serisi #3)

7 puan

Kiri Lawford Hindistan'dan gelen yarı İngiliz yarı Hintli bir dük kızıdır.Annesi Hindu kraliyet ailesindendir. Asaletine rağmen iki kere İngiliz erkekleri ile evlenerek geleneğe karşı gelmiştir. Kiri'nin babası Ashton Dükü Kiri doğmadan ölmüş annesinin ikinci kocası bildiği tek baba olmuştur. Taliplerinin arasından birine karar vermiştir. Onu ve ailesini yakından tanımak için gittiği partide talibinin ailesinin hakkında kötü konuştuğunu duyunca oradan gitmek için tek başına yola çıkar. Gördüğü kaçakçılar tarafından yakalanır. Oraya gece kulübü için içki almaya gelen Demian Mackenzi, Kiri'nin tutulduğu mağaradan kaçması için yardım eder.

Mac Lord Masterson'ın gayri meşru oğludur. Annesi bir aktristtir. Babasının eşi ölünce annesi onun yerini alabileceğini düşünmüştür. Bu olmayınca da annesi bir piç doğurmanın acı ve sıkıntısını boşa çektiğini lordu pişman edeceğini düşünerek Mac'in boğazını kesmiş sonra da kendi kalbine bıçağı saplamıştır. Mac ölmemiş annesi ölünce babasının yanına gönderilmiştir. Üvey abisi kendisinden hoşlanınca kalınmasına izin verilmiş ve eğitim almıştır. Damians adında bir kumar ve yemek kulübünün sahibidir. Burayı kurmalarının bir nedeni kaçakçılarla ilgilenmek için bir bahane vermesidir. Ortağı Kirkland askeri istihbarat taşır. Bu yüzden Damians Kirkland ve Avrupa'da ki İngiliz ajanlar arasında mesajlaşmaya imkan sağlar.

Mac kaçakçılardan Kiri'i kurtarır ve evine ulaşmasını sağlar. Aralarında bir etkileşim olsa da Mac sosyal farklılıklardan dolayı uzak durmak ister.Fakat Kiri dayanamaz Damians'da ki maskeli baloya gider. Baloya gizlice katılan prenses saldırıya uğrayınca ikili kurtarır. Prensesi kaçırmak isteyenlerinin prense ve kardeşlerine de suikast düzenlemeyi planladıklarını öğrenirler. Mac bu adamları bulma işine girişir ve Kiri de koku alma konusunda yetenekleri ile yardımcı olur. Birlikte çalışmaya başlayan ikili bir süre sonra çekime karşı koyamaz ve yakınlaşırlar.

Kitap önce ilgimi çekti ilk bölümleri sevdim farklı geldi ama araştırma süreci sıkılmama neden oldu. Bu süreçte ikilinin geri planda kaldığını düşünüyorum buda hoşuma gitmedi. Mac beklediğimden daha pasif kaldı Kiri daha atılgandı zaten kitapta emeği büyük. İlk kitabın karakterlerini mutlu görmek güzeldi. Diğer kitabı merak ediyorum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »