Onurlu Bir Aşk (Kayıp Lordlar Serisi #3)

8 puan

Leydi Kiri, Damian Mackenzie sayesinde kaçakçıların elinden kurtulmasının ardından, bu büyüleyici adamı daha yakından tanımak için gizlice evden kaçar. Niyeti, Mackenzie’nin sahip olduğu kumarhanede yapılan yılın son maskeli balosuna katılmaktır. Tabi balo ona umduğundan fazlasını verir. Kendini, kraliyeti hedef alan bir komplonun merkezinde bulmasının yanı sıra, konumundaki hiçbir leydinin yapmayacağı şeyi yaparak bizzat vatan hainlerini yakalamayı amaçlayan takıma katılır. Bu kişiler elbette önceki kitaplardan hatırladığımız Lord Kirkland, polis memuru Rob Carmichael, Damian Mackenzie ve seride ilk defa karşımıza çıkan Cassie Fox’tur.

Diğer tarihi aşk romanlarından daha farklı bir kitaptı olaylar açısından. Özellikle bir şeyler karıştırdığını bildiğimiz ama tam da içine giremediğimiz karakterleri bu kitapta iş üzerindeyken okuyoruz. Cassie adlı karakter en fazla merakımı uyandıran kişi oldu. Geçmişi, neden ajan olduğu tam bir sır, e bunlarda artık bir sonraki kitapta açığa çıkacak.

Mac, bir piç olarak sadece abisi tarafından değer gördüğü için, kendini Kiri’den aşağı gördüğü için ki aslında bakarsanız o zamanki sosyal şartlara göre aralarında bayağı uçurum var. Bu yüzden ondan uzak durmaya çalışsa da, Kiri’nin inatçı baştan çıkarmalarına dayanamıyor elbette. Kiri her ne kadar bunun sadece yüzeysel bir ilişki olduğunu söylese de, aslında kalbinden geçenler tam tersidir. İşte kitapta eksik bulduğum bir kısım vardı o da buydu. Kiri’nin duygularının daha fazla detaylandırılmasını isterdim.

Kitapta yer alan, gerçekten de yaşamış olan Prenses Charlotte’yi okumak da güzeldi.

Hem ana karakterlerin arasında geçenlerin seyrini okumak hem de komploculara adım adım yaklaşmak kitabı oldukça sürükleyici bulmama neden oldu. Yan karakterler hiç de sönük değillerdi bana göre yazarın ikisini ortaya çıkarıp diğerlerini ayrıntı olarak vermemesi hoş olmuş.

Sıradaki kitap Kayıp Lord’lardan Lord Wyndham’ın. Kendisi uzun yıllardan beri Fransa’da tutsak. Dört kitaptır onun hakkında beklentilerim git gide arttı. Seriyi eksiklerini bulsanız da seveceğinizi düşünüyorum.

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2017/03/onurlu-bir-ask-kayp-lordlar-serisi-3.html

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »