Mütevazı Bir İntikam

9 puan

Murat Menteş ve Alper Canıgüz'e alternatif geldi. Romancılığa iyi başlangıç yaptı Bahadır Cüneyt. Umarım bunun üstüne koyarak devam eder. Sonuç: Okuyun, okutun!

9 yıl

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 6 arası yorum gösteriliyor, toplam 6 yorum.
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Ruhi Mücerret'ten daha iyi. O kitabın aceleye geldiği zaten belli. Dublörün Dilemması'na kafa tutar ama alamaz, Korkma Ben Varım'ın ise yanına bile yaklaşamaz. Ama BCY'nin anlatımı daha çok hoşuma gitti. Menteş tarzında ama daha renkli. Ayrıca ilk roman olduğu unutulmamalı.

9 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Aslında Murat Menteş hayranıyım diyebilirim; bu tayfayla ilgili sıkıntım yok seviyorum ama ilk roman olunca temkinli yaklaşayım dedim, sağolun yorumunuz için, az çok bir şeyler belirdi kafamda.

9 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Murat Menteş kadar var mı?

9 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Rica ederim, yardımcı olabildiysem ne mutlu.

9 yıl     
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Tereddüt ediyordum bu romanı almaya ama madem öyle diyorsunuz.
Bir ara yine bu tayfadan Fatih Altınöz'ün Kutsal Aile'yi almıştım. O kadar kötüydü ki korkar oldum bu tayfadan kitap okumaya.

9 yıl     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Zevkler tartışılabilir tabi fakat Menteş ve Canıgüz'ü seviyorsanız bunu gönül rahatlığı ile okuyabilirsiniz bence. Kutsal Aile hakkında bir fikrim yok maalesef ama bir kitap yüzünden bir topluluğa mesafeli bakmak çok mantıklı gelmedi bana. Üstelik bu tayfadan Korkma Ben Varım, Oğullar ve Rencide Ruhlar, Erken Kaybedenler gibi harika şeyler çıkmışken.

9 yıl     
« geri ileri »