Muhafazakar Aşk

8 puan

Caroline Linden - Muhafazakar Aşk (Reece Family Trilogy #1)- Yorum
vayyy be..İlk başta biraz tereddüt ettim, acaba nasıl, sevecek miyim diye.
Ama sonuç olarak beğendim kitabı...Çeviri yer yer bana sorun yaşatsada bu genele yansımamış, sadece birkaç ufak tefek hata ve bazı eski kelime tercihleri...onun dışında sorun yoktu.
Olayın özü şu;David ve Marcus ikiz ama saniye farkıyla Marcus dük iken David ailenin sorumsuz, başıboş,rahat,umursamaz çocuğu.Bir gün David haddini aşar ve Marcus onu taşraya gönderir, derken David yolda kaza yapar ve yaralanır.
Kadın karakterimiz Hannah ise;Dul bir annedir.Papaz eşi vefat edince kaldıkları evden çıkartılmak durumunda kalırlar.Bu konuda ne yapacağını bilemez, babasının evine geri dönmekten başka.Umutları tükendiği bir sırada David çıkar karşısına.Bazı olaylar sonucu tanışan çiftimiz, David'in evlenme teklifiyle bu tanışıklığı daha ileri bir seviyeye götürmeye karar verirler.Bir farkla; mantık evliliği olacaktır bu.Tabii David son anda cayıp evlilik defterine kendi adı yerine abisinin adını yazması olayları biraz sarpa sarmıştır okadar.Ahh birde David, Londra'ya döndükten sonra ortadan kaybolmasının olaya tuz-biber ekmesinide sayarsak işler iyice karışıyor.
Şimdi kandırıldığını farkeden/düşünen Hannah yasal kocası konumunda olsada, buz gibi bir kalbe sahip görünen Marcus'la bazı etkenler yüzünden evli kalmaya devam etmek zorundadır.
Çünkü arka planda farklı olaylar vardır.Ahh birde çiftimizin arasında yeşermeye başlayan o karşı konulamaz çekim.Tüm bu olaylar bittikten sonra, Marcus Hannah'ın gitmesine izin verecek mi acaba?
bilinmez :))

ben sevdim kitabı..öneririm..David Ve Celia'nın hikayelerini çok merak ediyorum :))
umarım en kısa zamanda çıkrtır yayınevi :))

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »