Mucizeydi Zaten

10 puan

Öncelikle kitabı sürekli İnstagram da görüyordum. Devamlı bu kitapla ilgili şirin şirin fotoğraflar paylaşılıyordu. Kitaptan alıntılar yapıyorlardı ve hepsini tek tek seve seve okuyordum. Önceleri kitabı alasım gelmedi. Şiir kitabı sandım. Bir kitabı almadan önce kırk takla atarım. Fakat çok merak ettiğimden Alsancak D&R dan kitabı geçen gün aldım. ' günde bitirdim. Kitap şiir kitabı değil. Duygusal bir kurgu. Ve acayip sürükleyici. 240 sayfayı su içer gibi okudum. Geneli duygusal olmasına karşın, çok güldüren ve tebessüm etmeme neden olan yerler de mevcut. Günlükler ve Mektupların sonları çok müthiş bitiyor. Bunları spoiler olmasın diye yazmıyorum. Bence mutlaka ama mutlaka okumalısınız. Hem duygusal hem meraklandırıcı hem de bazı yerleri yüzünüzü güldürecek.

7 yıl, 9 ay

Yorumlar
« geri ileri »

1 ile 3 arası yorum gösteriliyor, toplam 3 yorum.
0 kişiden 0 kişi beğenmiş.

Sonuna kadar katılıyorum. Ben en çok günlükler kısmını beğendim. Resmen beni yazmış.

7 yıl, 9 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

http://www.dr.com.tr/Kitap/Mucizeydi-Zaten/Fatih-Candan/Edebiyat/Deneme-Yazin/urunno=0000000702302?gclid=CLzP3ermh84CFQafGwodbtIMPA

D&R satış linki burada

7 yıl, 9 ay     
1 kişiden 1 kişi beğenmiş.

Kitabı bende herkes çok methettiği için okudum. Tamam kitap çok güzel. Yazarın dili çok iyi. Fakat edebi bir değeri yok. Kurgu yapmakla insanların merak duygusunu perçinleyip kitap yazınca bence tam olmuş olmuyor. Tamam burada kitabı yermiyorum. Yazarı da kötülemiyorum ama edebi kitaplarla asla kıyaslanamaz. Ama şu zamanda yayınlanmış kitapların bir tık üzerinde.

7 yıl, 9 ay     
« geri ileri »