Milyonluk Kirli Sır (Million Dollar Duet #1)

5 puan

Delaine Talbot'un annesi onu doğururken ölümden dönmüş sonrasında sayısız ameliyat geçirmiştir. Artık çok güçsüz ve yatalaktır. Annesini yalnız bırakamayan babası işini kaybedince sağlık sigortası da gitmiştir. Sağlık sigortası alamayacak durumdalardır. Annesinin ise kalp nakli olması gerekir. Bu yüzden ailesine New York Üniversitesine kabul edildiğini söyler ve annesinin hayatını kurtarıp ameliyatının parasını ödeyecek bir işe girişir. Arkadaşının çalıştığı kulüpte yürütülen esrarengiz bir iş vardır. İşletmenin sahibi zenginler arasında kadınları en fazla parayı verene sattıkları bir açık arttırma yapar.Lanie'de iki yıl sahibi ile birlikte yaşayacağı bir anlaşma yapar. Özelliklerinin sıralandığı dönen bir platformda adamlara sunulur. En önemli özelliği de masumiyetidir. Adeta gözleriyle kendisini alması için yalvardığı gizemli adam tarafından iki milyona alınır ve kusursuz,hayatında gördüğü en güzel adamla karşılaşır.

Noah Crawford'un annesi ve babası altı yıl önce araba kazasında ölmüştür. Her şey ona kalmış babasının şirketinin de en büyük hissedarıdır. Babasının ortağı ölünce de hisseleri onun oğlu olan çocukluk arkadaşı David'e kalmıştır. Önce babaları gibi iyi bir ikili olduklarını sanmıştır fakat arkadaşı önce şirketin hayır işlerine saçtığı paraları onaylamamıştır. Annesi şirketin topluma bir katkısının olmasını istemiş oda annesi ve babasının isteğinden vazgeçmek istemez. Birde David'i bir iş gezisinden döndükten sonra evlenme teklif edeceği sevgilisi ile jakuzisinde basmıştır. Arkadaşlıklarını bitirse de mecburi ortaklıkları devam eder. Dersini almıştır ve bir daha hiçbir kadının canını yakacak kadar kendisine yaklaşmasına izin vermez. Koşulsuz bir ilişki için arkadaşından duyduğu açık arttırma ilgisini çeker ve Lanie ile tanışmış olurlar.

İki yıl boyunca neredeyse her an Lanie'nin yanında olmasını ister. İnsanlar birlikte olduklarına inanmalıdır. Lanie her istediğini yapacaktır ona aittir. Fakat on beş günde duygular değişmeye başlar. Noah Lanie'nin bu işe neden girdiğini öğrenince annesi ve babasıyla olması gerektiğini düşünür,suçluluk duyduğundan satın alıp,aşık olduğu kölesini bırakır.

Lanie nasıl bir masum, masum ona çok uzak bir kavram. Öyle düşkün bir hale geldi ki annesini bile unuttu. Casus Şeftali ve Süper Kamış olayı çok saçma. Ayrıca Lanie'nin neden ve ne şekilde orada olduğunu unutup tiriplere girmesi,atarlanmaları çok çok saçma ve yersizdi. Tek iyi yanı yazarın işleyemesede farklı bir konu bulması ve iki karakter tarafından anlatılması.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »