Milyoner (Billionaire Boys Club, #1)

9 puan

Logan Hawking aylık düzenlenen kardeşlik gecesi üyelerinden biridir. Altı arkadaş üniversiteden beri arkadaştır. Üyelerin hepsi zengin, oturaklı, başarılı, özgüvenlidir. İş hayatlarında birbirlerine destek olup hayat boyu dost kalmaya yemin etmişlerdir. Son buluşmalarında Logan yatırımlık bir gayrimenkul haberi alır. Baharamalar'daki bir adada tatil köyü vardır. Logan gücünü kaybetmekte olan işleri ucuza satın alıp bunları karlı yerler haline getirerek kazanç sağlar. İşinde çeşitlilik olmasından hoşlandığından tatil köyü adası farklı geldiğinden oteli satın alır. Fakat teftişe gittiğinde büyük bir felaketle karşılaşır.

Bronte felsefe mezunudur. Okurken faturalarını ödemek için garsonluğa başlamıştır. Mezun olduktan sonra iş ararken de garsonluk yapmaya devam etmiştir ve iki yıl sonra hala garsondur. Yerel radyo istasyonu sayesinde tatil kazanmıştır. Garsonluk yaptığı lokantadan izin alıp gitmeyi çok isteyen iş arkadaşı ile tatile gider. Tam bir kabus olan arkadaşına rağmen tatilin keyfini çıkarmaya karar verir fakat kasırga olur. Bölge tahliye edilecektir. Oteldeki herkesle birlikte tam çıkarken arkadaşı pasaportunu kaybettiğini fark eder. Arkadaşının pasaportunu bulmak için odaya gider ve geri dönerken asansörde Logan ile kalır. Korkuç bir oda arkadaşı ve kasırga ile cennet olduğu vaat edilmiş bir yerde tıkılı kalması yetmezmiş gibi yabancı biri ile asansörde kapana kısılır. Tahliye edilmiş bir adada bir süre asansörde kaldıktan sonra çıkmayı başarırlar ve fırtınanın bitmesini beklerken yakınlaşırlar.

Sıra dışı, felsefe alıntıları yapan, gergin olduğunda kıkırdayan Bronte asansöre ilk girdiğinde Logan onu fark etmemiştir. Antik dönemden alıntılar yapıp kendisine ders vermeye başlayınca Logan Bronte'i eğlenceli bulmuştur. İlgisini çeken Bronte kendisini müdür sanır ve zengin olduğunu bilmediği için kendisine karşı tepkilerinin samimi olduğunu düşünür. Etrafındaki kadınlar hep parasına ilgi duymuştur. Normalde flört insanı değildir. Bronte'de tipi değildir. Genelde model, oyuncu, gösterişli kadınları tercih ederken hayatında karşılaştığı en mutlu insan olan Bronte kendisini büyüler. Daha önce sevdiğini söyleyip kısa bir nişanlılık geçirmiştir ve yaşadıklarından sonra aynı hatayı bir daha yapmak istemez. Bronte'de Logan'ın cazibesine kapılır. Adada bir süre kaldıktan sonra Logan'ın arkadaşı onları kurtarmaya gelir ve Bronte Logan'ın milyarder bir zengin olduğunu öğrenmiş olur. Kaçma, kovalama, ayrılık derken kasırga ikilinin başına gelen en iyi şey olur.

Adada kaldıkları kısımlar farklı ve güzeldi. Logan'ın Bronte'nin her alıntısını Platon sanması, Bronte'nin her çalıştığı yeri satın alması çok iyiydi. İkilide maceraları da güzeldi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »