Milyoner (Billionaire Boys Club, #1)

8 puan

Kafamı dağıtmaya çok ihtiyacım olduğu bir dönemde Milyoner’i okudum. Hem kafam dağıldı hem uykusuz kaldım. Bir kitaba başladığım zaman eğer seversem sonunu getirmeden kapağı kapamayı pek sevmiyorum huyum kurusun. Normal hayatla da bu sayede bağlantım bayağı kesiliyor : )
Milyoner, Billionaire Boys Club serisinin ilk kitabı. Hepsi birbirlerinden zengin, birbirlerinden güçlü, birbirlerinden farklı altı yakın arkadaşın arasından ilk kitap, Logan’ın hikayesi. Ki bunlar toplanırken öyle sıradan şeylerden bahsetmiyorlar arkadaşlar bayağı piyasayı ele geçirmişler.
Logan, batmakta olan işletmeleri satın alıp onları mükemmel hale getirir. Yine satın aldığı Bahamalar’da bir oteldeyken kasırga yüzünden ada tahliye edilir. O ve adadaki otelde kalan bir müşteri asansör de mahsur kalırlar. Bu müşteri ise, radyoda bedava bir tatil hakkı kazanan Brontë Dawson’dur. Bir de üstelik, kimse de onları aramak için gelmeyince, yardım gelene kadar birbirlerinden ayrılmamaktan başka çareleri kalmaz.
Ben özellikle kasırga yüzünden adada mahsur kalma fikrini bayağı beğendim. Brontë aslında sevdiğim bir karakter oldu, hele tatile birlikte geldiği arkadaşı Sharon’un saçını başını yolsa gözümde bayağı bir yükselirdi. O kadına gerçekten sinir oldumi ki kendisi kitapta çok da fazla gözükmüyor. Gözükmesin zaten bir de gözükseydi sinir hastası ederdi beni . Neyse, bu önemsiz karakter hakkındaki düşüncelerimi bir kenara bırakırsak, beni bir de sinir eden Logan’dı. Hayır anladım, kadınlar hep sana paran için yaklaşıyor, gözleri seni değil cüzdanını görüyor ama Brontë’un senin bırak zenginliğini, iş adamı olduğundan bile haberi yoktu be Logan, niye gerçeği söylemiyorsun onun yerine şüpheleniyorsun kızdan.
Ada da geçen bölümleri çok beğendim. Logan’ın Brontë’nin her felsefi sözüne Platon’dan mı diyerek karşılık vermesi ki Brontë felsefe mezunu bu arada, aralarındaki kıvılcımın yangına dönüşmesi. Koca adada bir tek onlar kaldı sonuçta : ) )Günümüz aşk romanlarını çok fazla okumuyorum ya da sevmiyorum da diyebilirim diğer favori türlerime nazaran ama Milyoner beğendiğim bir kitap oldu. Özellikle Hunter’ın Brontë’ye sorular sorarken ki tavrından sonra onun kitabını da merakla bekliyor olacağım.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »