Mezarın Dibinde (Gece Avcısı, #3)

10 puan

İkinci kitapta evlenen ikili bunu gerçek bir düğüne çevirmeye karar verir. Ama ikilinin başından tabi ki olaylar eksik olmaz.
Mencheres Ian'ında dönüştürücüsü Bones'in büyük yaratıcısı Bones'in soyu ile kendi soyu arasında daimi bir ittifak teklif eder. Bones kabul ederse kendisine hediye edilen gücü Bones'e hediye edeceğini de söyleyince Bones kabul eder. Mencheres yaklaşan bir tehlikeyi fark edip bu teklifi yapar. Öyle de olur çünkü Cat'i öldürmek isteyen bir kadın vardır Patra.

Cat'in ölümü Bones'i mahvedeceğinden savunmasız bir hale getireceğinden, Bones'i ele geçirmenin tek yolu olduğundan Cat'i öldürmeye çalışır. Üstelik Patra Mencheres'in karısı.
Yıllar önce Bones Patra'nın kim olduğunu bilmeden onunla bir ilişkisi olmuştur. Patra bunu Mencheres'i incitmek için yapmıştır. Fakat bu Mencheres'in Bones ile arasını açmasına neden olmamıştır. Mencheres yıllar önce bir adamın ne insan, ne vampir, ne de gulyabani olan bir kadın ile evleneceğini görmüştür. Bu adam elinde Patra'ı öldürecek olan bıçağı tutuyormuş. Bones melez olan Cat ile evlenince kehanetin gerçekleşeceği zamanın geldiğini anlayan Patra bunun önüne geçmenin tek yolu Cat'i öldürmek olduğundan harekete geçer.
Baya zor anlar yaşatan Patra onların peşlerine büyü ile zombiler bile düşürür. Neyse ki ikili bunu da atlatmanın bir yolunu bulur.
Ayrıca kitaba yeni eklenen bir karakter daha var Vlad meşhur Drakula.

Yine çok severek okuduğum bir kitap oldu. Her kitap bir öncekinden daha güzel olmaya başlıyor.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »