Mezardan Uyanan (Gece Avcısı, #7)

10 puan

Cat ve Bones yeni maceralar ile karşı karşıya. İkilinin iki aydır süren sakin hayatı Cat'in hayalet amcası Don'un ortaya çıkması ile son bulur. Don ölünce tesiste yerine geçen Jason Madigan ile ilgili bilgiler verir. Birkaç tanıdıklarından haber alamaz ve onlara ne olduğunu araştırma işi Cat ve Bones'e kalır. Madigan onların bir işten sonra öldüğünü söylese de inanmazlar. Don'dan Madigan'ın planlarını öğrenirler.
Madigan tüm türler üzerinde genetik deneyler yapmıştır. Cat de melez olduğundan onun hücrelerini, genetik kodunu kullanarak sıradan askerleri süper silahlara dönüştürecektir. Cat orada iken bu planına başlamış ve vampir, gulyabani, insan DNA'sını birleştirip süper asker yaratma planını durdurmak için ikili mücadeleye girişir. Madigan tek tehdit değil bir de onu destekleyen başka biri vardır. Tüm bu kovalama,savaşma işleri yetmezmiş gibi bir de Madigan'ın çalışmalarının sonu olan Katie ortaya çıkar. İnsan ama kısmen vampir ve gulyabani ayrıca Cat'in kızı. Cat daha bir kızının olduğu gerçeğine alışamamışken onun hayatı tehlikededir ve ikilinin yeni bir mücadelesi vardır.

İkiliye Ian, Mencheres,Kira,Spade,Denise de yardım eder. Onları da bol bol görüyoruz. En çok yardımı eden kahraman Denise. Yetenekleri harikaydı tabi Bones'ın de. Onlara bayıldım. Ayrıca Vlad da evlenir.
Cat ve Bones ikilisine bayılıyorum. Seriyi çok seviyorum ve her kitabı gibi bu kitapta harikaydı. Keyifle okudum.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »