Meleklerin Kanı (Lonca Avcısı, #1)

10 puan

Simdi ben gecenin bilmem kacinda ciglik atsam @artemisyayinlari beni duyarmi ? Salya sumuk oturup aglasak serinin devamini cikartirmi ki ???? Neden guzel seri devamlari cikmaz ki ? Ah Artemissssss Nasil anlatsam nasi dile getirsem bilemedim Elena tam bir guclu kadin karakteri !!! Tapilasi !
Raphael ise ah ( gidin kendinizi naska bas melek bulun o benim ) bir bas melek . Otoriter buyurgan alici ve kesinlikle verici degil
Kitabimizi #UtopikKizlar.saolsun herkes bilsin tanisin diye tur hazirlamislardi ve bende sonunda alip okudum serinin devami olmadigi icin.okuma konusunda istemiodum amaaaa Raphael'e karsi koyamafim.daha fazla.
Son sayfalardan.kisa bi alinti paylasim ve gerisine siz karar verin ! /
Tam o sirada neaon tabela, binadan buyuk bir gurultuyle koptu. Elena yalniz basina dusmuyordu, kollarinda oldugu Raphael'le butunlesmis dudaklari birbirine kenetlenmisti. Kanatlari nerdeyse mahvolmus, ruhu bir olumlununkine karismis bir sekilde Raphael de Avci'yla birlikte asagi yuvarlandi.
" Bu olumse Lonca Avcisi, " diye konustu zihninden, melek atesi kemiklerini kavuruyordu, kalbine dogru yol aliyordu, " o zaman seninle oteki tarafta gorusecegiz. "

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »