Last Dragon Standing (The Dragon Kin #4)

Profil Resmi
7 puan

Kitap Ragnar ve Keita'nın hikayesini ele alıyor.

Bu kitabın başını pek sevdiğimi söyleyemeyeceğim; çok sönük kalmıştı ama kitabın sonlarına doğru işin içine çeşitli yaratıklar girmeye başlayınca ve aksiyon artınca daha bir hoşuma gitti.

Kadın karakterlerin birbirine çok benzediğini düşünüyorum, tabi belirgin özellkleri var ama gene de verdiği tepkiler çoğunlukla benzer oluyor. Ragnar'ın Dagmar'a aşık olduğunu düşünmüştüm, belki ilk zamanlarda öyleydi de ama artık kesinlikle değil. Şimdi düşününce Keita ile Ragmar'ın çok farklı bir ilişkisi var. Bildiğimiz iki kişi anında etkilenir ve eş olurlar hikayesi değil. Zaten Keita da hemen bağlanmayı kabul edecek bir tip değil.

Her şeye rağmen güzel bir kitaptı. Olanları gizemli Keita'dan okumak ve onu daha iyi tanıma fırsatı bulmak çok güzeldi. Keita'nın asla bu kadar acımasız olacağını hayat etmezdim, ya da aptal rolunu bu kadar iyi oynayabileceğini.

Önceki kitaplarda Keita kaçırılmıştı, bir şekilde Ragmar'ın eline düşüyor ve tanışmaları böyle gerçekleşiyor. Bu kitapta ise Sevgili ejdarha kraliçesi Ragmar'ı Dark Plains'e çağırıyor ve yolda Keita ve Ren ile karşılaşıyorlar. Hedeflerine ulaştıklarında ise Keitayı zorlu ve tehlikeli bir görev bekliyor. Tahtın koruyucusu olarak annesini öldürüp Keita'yı tahta geçirip onu kullanmak isteyen kişileri bulmak zorunda tabi tek endişesi bu değil.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »