Lanetli Talih (Writers, #4)

10 puan

Yazarlardan Adele Harris ayrıldığı ve sürekli evinin önüne onda kalan bir eşyasını bırakan eski sevgilisi yüzünden dikkatimi çekmişti hikayesini beğendim.

Adele Bilim kurgu fantezi roman yazar. Aşk hayatı ise berbattır. Son üç yıldır buluştuğu her erkek birer pislik olmuş pislik değilseler de hızla pisliğe dönüşmüşlerdir. Önceleri kendisinin bir pislik mıknatısı olduğunu,geri zekalıları çektiğini düşünmüştür.Ancak son zamanlarda başka şeylerden şüphelenmeye başlamıştır.Artık kendisinin lanetli olduğunu düşünmeye başlar.Sürekli kötü flörtlerle lanetlenmiştir. Üç arkadaşı hayatının aşklarını bulmuş ve evlenmişlerdir. Bir tek Adele bekar ve yalnızdır. Sürekli nedime ama asla gelin değildir.
Üniversitede tanıştığı ilk aşkı Zach onu terk etmiştir. Lanetli talihi yüzünden biraz onu suçlar. Çünkü ilk aşkını kaybetmek ona kalbini o kadar kolay kaptırmayı öğretmiştir.

Zach eskiden futbolla ilgilenmiştir ama sağlık sorunları nedeniyle artık koç. Ölen karısı kızına hamile olduğu için Adele'i terk edip onunla evlenmiştir ama mutsuz bir evlilik geçirmiştir.
Adele eşi tarafından terk edilen ve hamile olan ablasının yardım isteğiyle doğdukları kasabaya döner. Ablası ve onun kızıyla ilgilenmeye başlar. Ne tesadüftür ki yeğeni ile Zach'in kızı arkadaş olurlar.
Böylece eski aşıklar tekrar bir araya gelir. Kaçma kovalama olayı başlar.

Adelenin lanetini ile olan mücadelesini okumak güzeldi. Ayrıca Adele fantastik türde yazıyor diye mi kitaba biraz doğa üstü olay eklenmişti bilmiyorum ama şaşırttı farklı olmuş.
Tüm kitaplar boyunca dört arkadaş sürekli bir araya geliyorlardı ama neden erkeklerde gelmedi kaynaşmadı biraz onları da görseydik hiç fena olmazdı.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »