Kuzey Masalı

9 puan

Kuzey Masalı, çıktığı zaman bayağı yankı uyandırmış, ben anca şimdi okuyabiliyorum. Keşke dedim ikinci kitabı da alsaymışım öyle okusaymışım, bunun nedeni karakterlere bayılmam, yazarın diline hayran olmam oldu.

Kitapta eğlence, aksiyon, macera, gizem, yaratıcılık, aklıma gelen her şey tavan yapmış. Masal, gerçekten çok renkli ve farklı bir karakter olmuş. En sevdiğim kadın karakterlerden biri oldu kendileri, ki çoğunlukla kusur bulurum bir yerlerde ama bu kitapta Masal'la hop oturdum hop kalktım. Ve Kuzey... Ah Kuzey, neden bizim bir Kuzey'imiz yok... Beni arabalarından kıskanan bir Kuzey istiyorum ben :P

Masal ve Kuzey, bana göre son derece unutulmaz olan bir tanışma evresinden sonra, hiç beklemedikleri bir anda ve yerde tekrardan karşılaşırlar. Tabi bu sefer, Kuzey kızımızdan o kadar kolay ayrılamayacaktır. Çözülmesi gereken bir teknoloji, açığa çıkarılması gereken bir gizem var ortada.

BİS, yani Bilişim İstihbarat Servisi ajanları, robotlar, üstün teknoloji, zeki ve farklı karakterler derken kitabın olay örgüsünde bir çırpıda kayboluveriyorsunuz. Fazla bir şeye değinmek istemiyorum konu hakkında, sonlara geldikçe birbirleriyle bağlantılı çok şey olduğunu görüyorsunuz çünkü.

Okuyunuz, okutunuz. Tercihen iki kitabı beraber alınız çünkü Alex ve karışık bir mevzusu olan Jane-Julie- arasında bir şeyler dönüyor, merakım arşa taşındı. En kısa zamanda alıp okuyacağım.

Yazarın ve kapağı tasarlayan kişinin ellerine sağlık.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »