Kuzey Masalı

8 puan

Kuzey Masalı bitti! Ben genel olarak @ephesusyayinlari'na aşık olduğumdan okuduğum tüm kitaplarını seviyorum. Eee @zelisceee de yazmış yani... Sevmesek ayıp olur.

Öhöm öhöm gelelim Kuzey Masalı'na. Bir kere kitap çok hızlı başladı. Konuya girmesi için bekleyelim, esas kızla esas oğlan karşılaşsın falan gibi bir şey yaşamadık. Şahsen ben sevdim bu hızı.

İkinci olarak son teknoloji James Bond ürünlerinden bahsetmek istiyorum. Vay be! Nerede bu teknoloji hani bize? O sahneleri ağzım açık okudum vallahi. Bir de karakterlerin bildikleri dilleri okurken ağzım açık kaldı. 8 dil ne arkadaşım? Mecnun Çınar gibi o kadar dil var mı ya demedim desem yalan olur 😄

Bir diğer yaram Buse.. Yaa Buse ismi hep kötü kadınlar için kullanılıyor üzülüyorum arkadaş.. Küçükken hep kötü karakteri severdim çizgi filmlerde ama şimdi iyiler de Buse olsun istiyorum.

Masal'ın araba aşkı ve Kuzey'in onu arabalardan bile kıskanması ne tatlıydı öyle! Pers gülü pembesinin nasıl bir renk olduğunu ben de bilmiyorum ve bir kadın olarak Kuzey'e o kısımlarda ben bile hak verdim.
Ayrıca kitaptaki dostluk o kadar güzeldi ki... Bayılıyorum böyle koca adamların samimi dostluklarına 😊
Ay yalnız ne uzattım ha! Kısacası arkadaşlar kitap güzeldi ama ben Alex ve Julie'nin kitaplarını daha çok merak ediyorum çünkü bu kitapta aşırı tatlıydılar! Çıksa da okusak yani...

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »