Kusursuz Oyun (Play by Play #1)

7 puan

Mick Riley Ulusal Futbol Liginde San Francisco Sabers takımının yıldız oyun kurucusudur. Herkes onu tanır kim olduğunu bilir. Her kanalda çıkan, birçok reklamda yer alan bir ikondur. Yakışıklıdır ve üniversite zamanlarından profesyonel hayatına kadar kadınlar ona hep çekilmiştir. Hiçbir kadının peşinden gitmek zorunda kalmamıştır. Gün içinde görüp akşam partide Tara ile karşılaşana kadar.

Tara Lincoln organizatördür. Sorunlu bir anne baba ile büyümüştür. Ailesinden uzak kalmak için arkadaşları ile takılmaya başlamıştır. Arkadaş ortamında içki içip, arada uyuşturucu kullanmaya başlamıştır. Sorumluluk almayan erkek arkadaşından hamile kalınca ailesi evden kovmuştur. On beş yaşında olduğu için sosyal hizmetleri aramış ve bu sayede kalacak bir yer bulmuştur. On altı yaşında anne olduktan sonra üniversiteye gitmiş ailesinden tamamen kurtulmuştur. Hayatlarında olmasını istemediği uyuşturucu, hırsızlık olayları olan oğlunun babasından hapse girmeden önce oğlunun haklarından feragat etmesini istemiştir. Kendi kendine yetmiş oğlu ile bir hayat kurmuştur. Hayatında sadece on dört yaşındaki oğlu ve yeni kurduğu işi vardır. San Francisco Sabers takımının yaz partisinin organizasyonunu yapar. Şimdiye kadar yaptığı en iyi organizasyonu yaparak kusursuz bir iş çıkarır ve Mick'inde ilgisini çeker. Oradaki tüm kadınlar arasında Mick'in kendisine ilgi duyunca çok iyi hisseder. Uzun zamandır bir erkek kendisine ilgi duymamıştır. Gece herkes gidene kadar kendisini bekleyen Mick ile arasında büyük bir çekim olunca bir geceliğine kendisine izin verir.

Mick Tara ile aralarında ilk görüşte bir çekim olduğuna inanır. Tara genelde elde etmeye çalıştığı kadınlardan farklıdır. Kadınlar genelde kendisine yapışırken Tara işiyle ilgilenmiştir. Bu kendisi için bir yeniliktir. Konuşup, gerçekten sohbet edebileceği, kariyeri için iyi olduğundan değil kendisi ile birlikte olmak istediği için yanında olan birini ister. İçten, dürüst, samimi, kendi kariyeri ile ilgilenen Tara onu anlar. Hiçbir kadın gerçekten birlikte olmak isteyecek kadar kendisini büyülememişken Tara büyüler. Geceyi birlikte geçirdikten sonra sabah Tara'yı bulamayınca üzülür. Normalde ertesi günler, ertesi buluşmalar, kadınlarla ilgili ertesi şeyler hiçbir zaman olmazken Tara ile durum farklıdır. Daha önce hiçbir kadının arkasından gitmemişken Tara'nın adresini bulup gider.

Tara çok uzun zamandır hiçbir erkekten hoşlanmadığı kadar Mick'den hoşlanmıştır. Fakat işi ve oğluna yoğunlaştığı Mick'in hayatına uyum sağlayamayacağı için görüşmek istemez ama vazgeçmeyen Mick'e fazla karşı koyamaz. Böylece ciddi düşünmedikleri ilişkileri başlamış olur. Çok geçmeden ikisi duygularına karşı koyamaz.
Güzel başladı ama aynı şekilde devam etmedi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »