Kurucunun Kızı (The Book of Ivy #1)

9 puan

Amy Engel / Kurucunun Kızı yorumum;

Pek fazla distopya okuyan biri degilim hatta neredeyse hic okumamış bile olabilirim. 16-18 yaslarinda olan karakterleri de pek okumam, bana cocuk kitabı gibi gelir hep ama bu kitapta nasıl desem hem yaslarının insaniydı hem de tam tersi bir o kadar olgundu karakterler.

Kitabı nasıl anlatsam bilemiyorum, cok normal klasik bir zorla evlendirilme durumu var ama asıl olaylar bambaska. Kizimiz Ivy oglumuz Bishop'u öldürmekle görevli ama isler pek öyle gitmiyor ve oglumuz sandıgı gibi biri cikmayarak durumu daha karmasik hale getiriyor.

Kitabin sonuna kadar cok normal akıcı gitti, ancak son 50-60 sayfa iste beni en etkileyen kisimlardi. Ivy'e ve fedakarlıklarına, Bishop'un sonsuz güvenine inancina gözlerim yaşlı tanık oldugum ve bu haldeyken ablama yakalanıp dalga konusu oldugum dogrudur. 🙈

Kitabın sonu da zurnanın zırt dedigi yerde bitti ve ikinci kitap icinnnn ciddi birilerini pataklayabilirim. Yabancı yayınları duyun sesimi lütfen ikinci kitabı hemen bu ay bu hafta hatta yarın basınn:)😂😂😂

Ivy'ye neler olacak? Bishop bu durumu nasıl atlatacak? Çitlerin arkasında bizleri neler bekliyor coookkk meraklardayım.
Kitabı okuyacak olan varsa da ciddi uyarı yapıyorum, ikincisi cikmadan okumayın yoksa benim gibi meraktan kudurursunuz:)

Not: 2025 yılı icin kurulan bir distopya idi ve oldukca ilgincti. Tek diyebilecegim Allah korusun bizi savaslardan 🙈

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »