Kupa Kızı (Tavistock Family, #2)

8 puan

Orjinal Adı Thief Of Hearts Tavistock Family Serisinin ikinci kitabı Serinin Goodreads puanı 5/3,56 Benim puanım bu kitap için 5/4
Beğenerek okudum özellikler Aristokrat Jordan Tavistock ile Clea Rice'in kitabın başından itibaren başlayan macerasını çok sevdim..
Bir Harlequinn Kitabı olmasına rağmen dolu dolu bir kitap idi..Yazarın diğer kitaplarındaki gibi tıbbı gerilim ve cinayet ile bezeli değildi..Ama tam da benim istediğim gibi bir macera vardı eskiden televizyonlarda oynayan bir bölümlük tv.filmleri vardı dolu dolu o tadı bıraktı bende..Çeviri akıcı idi kitap aktı gitti..
Tek eleştirim de kapağa bence kapaktaki kahramanlarlar kapağın uzaktan yakından alakası yoktu ki daha önce Kupa Kızı ismi ile Harlequin'den çıkan kitabın kapağı daha uygundu...Yinede kapağa fazla takılmadım..
Sıra dışı bir kadın olan Clea Rice bulunmaması gerekn bir gemide tanık olduğu toplu cinayeti ispat edemiyordu. Polise bu olay için baş vurduğunda hedef haline gelmiştir..Bu cinayeti ispat edecek tek şey Kaşmir Gözü isimli bir antika hançerdir..Bu hançeri elde etmek için sosyetik çapkın Guy Delancey'in evine gizlice girerek tam çalmak üzer iken orada başka bir hırsız Jordan Tavistock ile karşılaşması işlerini bozar..
Jordan'ın orada bulunma nedeni ise apayrıdır eski sevgilisi ve arkadaşı için o eve girmiştir...Çünkü Guy Delancey Veronica Cairncross'u ona yazdığı mektuplar ile onu tehdit etmektedir..Eski dost ricası o mektupları zarar vermeden gizlice almasını rica etmiştir..
Jordan ve Clea kendilerini bu karşılaşmadan sonra büyük bir maceranın içinde bulurlar ...O kadar ki ikisi de bir nevi ava dönüşecektir...Güzel bir aşk,macera kitabıydı..Tavsiye ederim...


Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »