Küller Şehri (Ölümcül Oyuncaklar, #2)

7 puan

Öhöm,öhöm.Kitabı yeni bitirip soluğu burada almış biri olaraktan,şu an gerçekten Jace ve Clary'e öfkeliyim.O son bölümde Taki'de yaptıkları konuşmadan sonra üçüncü kitaba başlama konusunda tereddütlüyüm.Serinin konusu güzel ama bana nedense daha olgun bir şekilde anlatılsaymış daha iyi olurmuş gibi geliyor.

Kitap başından beri aksiyon doluydu.Beni o konuda tatmin etti.Ama işin içine romantiklik girince daha dikkatli okuyorum ve ne yazık ki bu kitap romantiklik bakımından vasat denilebilir.Çünkü gerçekten sevemedim ilişkileri.Clary ve Jace birbirlerine açılamıyorlar üstelik... Böyle yorumlar yaparken spoiler vermemeye dikkat ettiğim için bir cümle önceki gibi "üç nokta" kullanıyorum,zira frenleyememekten çok korkuyorum.Birinin ahını almayı istemem ;D

Bir yandan üçüncü kitabı çoooo..k merak ediyorum çünkü kitabın sonu malum,güzel bitmişti.Güzel bir haberle diyelim.Bakalım üçüncü kitapta merakımı karşılayabilecek mi yazar.

Serinin kitapları gerçekten kalın.Bazen gözüm korkuyor ama kitabın bittiğini bile anlamıyorum.Gayet akıcı bir kitaptı yine.Aslında şöyle bir baktım da sevdim diyebilirim.Evet,evet,sevdim ama kesinlikle favorim değil!

Seriyi filmi sevenlere kesinlikle tavsiye ederim.Ama hiç okumamış olanlar kendileri bilirler.Zorlama yok :)

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »