Koru Beni

10 puan

Leigh Kendall Brodway oyuncusudur. Kariyerinin başarılı dönemlerindedir. On üç yıllık bir evliliği vardır. Kocası Logan mimardır ve aristokrat bir aileden gelir. Fakat ailesi daha o doğmadan iflas etmiştir. Logan ise aile servetini toparlama görevini tek başına başarmıştır. İşlerinin de çok iyi olduğu dönemde Leigh ile tasarladıkları taş eve uygun buldukları arsaya gider. Arkasından Leigh de gider ama kar fırtınası yüzünden kaza geçirir. Bu kaza sonunda o kusursuz görünen evliliğinin aslında nasıl olduğunu öğrenir. Kocası kayıptır ve tüm hayatı değişir. Kocasının sakladıkları yavaş yavaş ortaya çıkar en önemlisi hayatına biri girer, çok geç kitapta yer alan uzun süre bekleten Michael Valente.

Michael kötü sicili olan bir iş adamıdır. Sürekli kendisine karşı suçlamalar vardır. İşleri büyüdükçe suçlamalarda büyümüş polis ile başı geçmişinden gelen olaylardan dolayı beladadır. Leigh'in hayatına önce kocası ile iş yapmaya başladıkları için doğum gününe çağırılması ile girer. Bu öyle sanılsa da ilk karşılaşmaları değildir. Aslında Michael ile yıllar önce tanışmışlardır. Leigh üniversitedeyken şehirde oturur ve Michael de ailesinin marketinde çalışır. Leigh oradan hep alışveriş yapar, Michael'in gerçek adını bile bilmez hatta takma adını gerçek ismi sanır. Yıllar sonra onu tanıyamamasının en önemli nedenlerinden biri de bu. Michael ise ilk görüşte Leigh'e aşık olmuş ve yıllarca bu aşkı içinde büyütmüştür.

Michael yıllar sonra Leigh'in hayatına girer ve kötü sicili ile gözleri kendisine çeker Logan'ın ölümünde hem Leigh hem Michael zanlıdır. Bir yandan katil aranırken Leigh yaralarını sarar ve yeni bir aşka yelken açar.

Kitap ilk sayfalar ve 300 sayfadan sonrası diye ayrılabilir. Oradan sonra polisiyenin arasına aşk karışıyor sonra ki sayfalarda hemen akıyor. Kitapta tek eksik ikilinin çok az birlikte olması polisiye daha ağırlıklıydı. Leigh'in aşık olma süreci çok erkendi ama ikilinin birlikte olduğu yerlerde az olduğundan aşık olma süreci de uzasa sanırım dayanamazdım.
Michael'in aşkına hayran oldum yıllar önce yaptıkları, yıllar sonra yaptıklarından daha çok etkiledi beni. Michael'in aşkı kitabı tek başına götürmeye yeterdi zaten.

Uzun zaman sonra bayıldığım ne yazarsa yazsın beğendiğim, sevdiğim yazarın kitabını okudum.
Yazarın alışık olmadığımız tarzda bir kitabıydı, ne tarz yazarsa yazsın hepsinin hakkını veriyor yazar.
Kendilerini göremesek de Matt ve Meredith çiftinin adının bile geçmesi güzeldi. Yazarı tekrar okumak ise çok keyifliydi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »