Kızıl Ateş (Saklı Miras #1)

9 puan

" Her şey 1863 yılında, bizim dünyamıza çok benzeyen başka bir gezegende, Osiris adlı serumun icat edilmesiyle başladı. Bilim adamlarının geliştirdiği bu karışım insanların büyü yeteneklerini ortaya çıkarıyordu. Tabii ki insanların aç gözlülüğü nedeniyle bu serum kısa sürede ortadan kaldırıldı. Beklenmeyen sonuç ise büyünün ailelerden çocuklarına geçmeye başlaması oldu. Zengin büyü gücüne sahip aileler güçlerini arttırmaya başladılar. Zengin gücü olan bu insanlar kendi hanedanlıklarını kurmaya başladılar. "

Simdi genel anlamda kitabimizin alt yapisi bu. Nevada bir dedektif ve Kotu Adam, Adam'ımi yakalanmasi icin tutulmustur. Daha dogrusu mecbur kalmistir. Fakat Adam'i arayan sadece Nevada degil Cilgin Rogan da mevcuttur. (Sahsen kendiaine bayildim:D)

"Seni Taniyorum"
"Hayir,tanimiyorsun.Benisavastan onceki cocuk halimle biliyorsun.Soyle bana simdi neyim ben ?"
"Seri katil." /

"Vazgec" diye homurdandi.
"Önce sen" Canimi yakiyoreu. Agirlik cok fazlaydi.Savunmam sarsiliyordu.Ellerim titriyordu.Cilgin Rogan bir hayvan gibi hirliyordu.Onun canida yaniyordu./

"Zenginsin degil mi?"Sesim boguk cikmisti."Evet""Odanin havalandirmasini falan yaptiramadin mi?""Burada saatlerce oturmayi beklemiyordum.Eger cok sicakladiysan sutyenini cikartmaktan cekinme."Ona orta parmagimi gosterdim."
///

Kesinlikle okumaniz gereken Distopyalardan biri ben 1gun bile.surmeden.cok kisa bir zaman dilimi icinde bittirdim kitabi.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »