Kıyamet Sonrası (Penryn & the End of Days, #2)

10 puan

1.kitap bittiginde oyle bir panik yasadimki anlatamam... O panikle kosa kosa kitapciya gittim ve 2.kitabi aldim. Eve geldim hemen baslamak icin kitaba gomuldum. Birde ne gorim ben sapsirik 1.kitabi tekrar almisim tekrar gidipde 2.kitabi almam biraz uzun surdu ama sonunda degistirdim ve okumaya basladim. Nasi heycan yabdiysam artik 2.kitapda birden bitti :( Maceramiz kaldigi yerden devam ediyor. Melekler son hizda kiyamet sonunu getirmeye calisirken Penryn de annesi ve kiz kardesini korumaya calismakta. Normalde melekler heb iyi olurlar ya burda melekler cogu kotu ! Melekler insan irkinin sonunu getirmeye calisirken Raffe ise kesilen ve bir iblis tarafindan calinan kanatlarinin pesine dusmekteydi. 2.kitapda akisyon hiz hic dusmeden devam etmektedir. Raffenin kilici asil kizimizdadir ve Peneyn deyimiyle kilicimizin adi Urkunc Ayi ona Raffenin hatiralarini gosterip kilic kullanmayi ogretmektedir. Kilic bir nevi canlidir. Kendi sahibini secmekte ve saygi gormek istemektedir.
"Sana isimlerin gucleri oldugunu soylemistim,degil mi ? Bu kilic savasirken kendisini rakip kilica tanitmasi gerektigini biliyormusun ? -Ben Urkunc Ayi,cok eski bir bas melek kilici soyundan geliyorum!, gibi aptalca bir sey aoylemek zorunda kalacak. Ya da -Egil onumde,dunyada sadece iki denfim olan ben Urkunc Ayi'nin onunde egil!, gibi bir sey soyleyecek"

Ah burda cidden cok.gulmusdum. inanin bana kilicin kendine gore bir tarzi var :D

Ah melekler cidden.cok fazla seviyorum onlarla ilgili kitplari son bir alinti. "Kurallar. Gelenekler. Tehlike. Benimle birlikte olmak tehlikeli bir sey."
"Seniz olmak da oyle." 2.kitapda neyin nasil oldugunu anlamadan bitti ve 3.kitap cidden ne zaman gelicek bilmiyorum ama bu seri cidden.harika Arkadaslar siddetle tavsiye edilir !

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »