Kiralık Eş (For Hire, #1)

9 puan

Lindy Knight garsondur. En çok ihtiyacı olduğu anda farklı bir iş ilanı bulur.Yeterli oyunculuk deneyimine sahip,25-30 yaşları arasında,tanınmamış,seyahat engeli olmayan,hoş bir kadın olup üç hafta boyunca 7 gün 24 saat ulaşılır olmak zorundadır.Karşılığında da 20,000 dolar kazanacaktır. Lindy'nin yanında kendisine muhtaç yaşlı bir kadın ve yedi köpek vardır.Bu para onun rehinde olan mallarını kurtarıp, borçlarını ödenmesini sağlayabilirdi. Bu yüzden ilana başvurur ve fazlasıyla yakışıklı olan Owen Phipps mülakat için evine gelir.

Owen Lindy ne kadar tuhaf davranıp kaçığın teki gibi görünse de çekici ve işe uygun olduğunu düşünür. Bu yüzden ona üç haftalığına karısı olmasını teklif eder. Altı ay önce Nico isimli bir adam kız kardeşini tüm birikimini alacak şekilde dolandırmıştır. Adam evli çiftler için bir tatil köyü işletir ve Owen bunun bir düzenbazlık olduğuna inanır. Yaptıklarının bedelini ödemesi için kanıt bulması gerekir.Bu yüzdende oraya gidip karısı gibi davranacak birine ihtiyaç duyar. Lindy de yardıma ihtiyacı olan birini hiçbir zaman yüz üstü bırakmadığı ve kendisine de yardımı olacağı için teklifi kabul eder. Böylece ikili oyuna başlar.

İkili birbirinden çok etkilenir.Birlikte zaman geçirdikçe de yakınlaşırlar ve daha çok etkilenirler. Sürekli rüyalar bile görürler. Lindy bir ilişkisi olsun isterken Owen istemez. Bir süre uzak durmaya çalışsalar da bu pek mümkün olmaz. Lindy aşık olduğunu anlar ama Owen'ın babası onu çok seven annesini terk ettiğinde annesinin yaşadıklarını çok iyi bildiğinden kimsenin üzerinde böyle bir güce sahip olmasına izin vermemeye kararlıdır.Fakat duygularına ne kadar karşı koyabilir ki?

Okunması çok kolay bir o kadarda keyifli bir kitaptı.İkiliyi çok sevdim. Çok uyumlu ve eğlenceli bir çiftti.Hemen okunan, bir çırpıda biten, keyifli bir hikaye.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »