Keşke Senden Nefret Edebilseydim

10 puan

ya bu nasıl kitap beni benden aldı götürdü.

ağlaya ağlaya bir hal oldum ve çok üzüldüm .bu kadar üzülmemin sebebi aşk romanlarında süper mutlu sonlara alışkan olmam tabii ki.

fazla spoiler vermeden özet :)

Ty Gemma'yı çölün ıssızlığına kaçırırken kendince haklı sebepleri olan bir adam .Tabii Gemma ilk başta neler olduğu kestiremez ama zamanla Ty'ı tanımaya başlar ve onunla biraz zaman geçirir.Bu süre zarfında kesinlikle kaçmayı da aklından çıkarmaz.Ama işler tabi kimsenin umduğu gibi gitmez.Şehirde ayrı düşerler ve Ty ve Gemma'yı hüzünlü bir son bekler.

yazar olayları anlatırken mektup edası kitaba ayrı bir farklılık katmış ve bu sanki onları dışarıdan izliyormuş gibi hissettirdi bana.
kimi yerde hah tam bir şeyler olacak kimi yerde daha fazla ayrıntı istedim ama yoktu malesef.mesela Ty'ın gençlik hayatı daha fazla anlatılabilirdi ama bu seferde onu daha fazla tanıma imkanı sunup bizi yönlendirmiş olmamak için fazla üstünde durmamış diye düşünüyorum.Ya da Gemma'yla daha fazla günlük ilişkileri olsaydı süpeeeer hatta yemede yanında yat olurdu :)

ve en büyük paradoks benim için kesinlikle Ty'a ve Gemma'ya n olduğu.... büyük bir boşluk...benim romantik kafam mutlu bir son yazdı onlara ama :)

Uyarı!!! bence evdeyken okuyun arkadaşlar özellikle sonlarına doğru ağlayabilirsiniz :'(

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »