Katiller Çetesi Victor #6

10 puan

http://dilarabook.blogspot.com.tr/2018/02/victor-in-company-of-killer-6-ja.html

"Yıldızlar bizden önce ölür Izabel...Yıldızlar benim sana olan aşkımdan önce ölür."

Nefes almadan okudum desem yeridir.
Kitap nefes almaya pek bir fırsat vermiyor da zaten.
Kara Kurt'ta Izabel ve Victor tatile çıkmaya karar vermişlerdi. Tatil... Izabel ve Victor? Elbette bu iş bir terslik olmadan gerçekleşmeyecekti.
Nora'nın yaptığı akıl oyunları sonrası pek çok kişinin kirli sırlarını öğrensek de Victor hakkında fazla bir bilgi edinememiştik. Şimdi diyorum ki keşke öyle kalsaymış. Yerin dibine giresin Victor!
Aslında kızamıyorum da, sonuçta geçmişinde Birlik'in en azılı tetikçisi olarak yapması gerekenleri yapmış. Ve diğer karakterler sayesinde de onun neler yapabileceğini biliyorduk Izabel inanmak istemese de. Yine de insan tüm bu olanları duyunca bir kötü hissediyor kendini. Ona oldukça sinirlensem de hala seviyorum da. Gerçekten seviyor Izabel'i ama çok değişik bir tarzda, hatta içindeki duyguları da yine çok farklı bir şekilde yönlendiriyor insanlara. Düşüncelerini ne kadar çok okusak da yapacaklarını tahmin etmek bir o kadar imkansız bence.
Izabel için eh işte diye düşünürdüm ama bu kitapta ona olan duygularım sert bir kayanın üzerine oturdu. İlerideki kitaplarda saçma sapan şeyler yapmazsa nihayet ona olan sevgim de tam anlamıyla sabit bir şekilde kalacak yerinde.
Victor'un sırları açığa çıkıyor çıkmasına ama daha bir çok şey de oluyor. Birlik, Izabel ve Victor'un başına bela olan Stone ailesi, geçmişten çıkıp gelmiş bir karakter ve daha bir dolu şey gerçekleşince ister istemez elimden bırakamadım. Diğer karakterler bu sefer biraz daha arka plandaydı ama onları bekleyen şeyleri düşününce ileride bol bol tanık olacağız yaptıklarına. Biraz geçiş kitabı tarzında olmuş zaten sonlara doğru o kadar fazla şey oldu ki serinin devamında bizi pek çok çözümlenecek, en azından çözümlenmesini umduğum olaylar bekliyor.
Aslında kitabı okumak istemiyordum başıma gelecekleri biliyorum çünkü. Şu an tek istediğim serinin 7.'sini okumak ama o yurt dışında bile çıkmadı daha. Hasretinle yandı gönlüm diye köşeye kıvrılasım geliyor.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »