Katiller Çetesi Sarai #1

9 puan

"Bu kitap Sarai ve Victor'un hikayesidir."
~

Sarai bitti! Hakkında olumlu olduğu kadar olumsuz yorum da okuduğum bir kitap olduğu için başlarken azıcık tereddüt etmiştim. Yazarın dilimize çevrilen diğer iki kitabı da elimde olmasına rağmen henüz okumadığım için neyle karşılaşacağımı da bilmiyordum ama bayıldım!

Olumsuz eleştiri yapanlar neyi beğenmedi hiç bilmiyorum. Kitabın eleştirilecek tek yanı çok fazla yazım ve harf hatası olmasıydı. Onun dışında tam da seri adına yakışır bir kitaptı benim gözümde.

Sarai'ın yaşadığı onca şeye rağmen güçlü kalabilmesi, Victor'un kitabın başından sonuna kadar değişen tavırları ve bu ikilinin birbirlerine olan güvenlerinin güçlenmesini okumak harikaydı.

Sona doğru lütfen böyle bitmesin dediğim yerde öyle bir şey oldu ki ikinci kitabı büyük bir merakla beklemeye başladım. Merakımı bastıramayıp diğer kitapların konularını okuduğum da doğrudur. Hatta üçüncü, dördüncü, beşinci, altıncı ve henüz çıkmamış olmasına rağmen yedinci kitabı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum! Umarım @ephesusyayinlari bizi çok bekletmez devam kitapları için.

Demem o ki eğer olumsuz yorumlardan etkilenip de okumayı bekletiyorsanız daha fazla bekletmeyin. Çünkü bu kitap bir harika dostum! Bir de Victor!

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »