Karşı Konulmaz Fırtına

6 puan

Tru moda dergisinde çalışan bir müzik muhabiridir. Yeni çıkan albümlerle ilgili yorumlar yazar, popüler müzik grupları ve şarkıcılar hakkında konuşup röportajlar yapar. Patronu rock dünyasının en kötü çocuğu Jake Wethers ile röportaj yapmasını ister. Jake dünyadaki en büyük rock yıldızlarından ve son zamanların en başarılı rock gruplarından birinin vokalistidir. Aynı zamanda bir zamanlar en yakın arkadaşıdır. Komşu olduklarından birlikte büyümüşlerdir ve on dört yaşında Jake Amerika'ya taşınana kadar hiç ayrılmamışlardır. Jake bilmese de aynı zamanda hayatının aşkıdır. İletişimi kesseler de hiç unutamamıştır.

Jake iş ve müzik dünyasında büyük başarılara imza atsa da haberleri meşgul eden yanı daha çok bunlar değildir. Arkadaşı öldükten sonra kötü günler geçirmiş, sahnede işemiş ve rehabilitasyonda kalmıştır. Dünyada ki en güzel kadınlarla çıkmış, çok sık kadın değiştirmiştir. Hayranları tuhaf davranışlarına bayılır. Erkekler o olmak kadınlar onla olmak ister. Bazıları da ehlileştirilemeyen Jake'i ehlileştiren kadın olmak ister. Fakat Jake hiçbir kadını sevmemiştir tek sevdiği kadın Tru'dur. Röportaj yapacağı kadının adını görünce neye uğradığını şaşırır onun kendi Trudy'si olmasını ister ve çok geçmeden onu karşısında bulur.

Tru gergin bir şekilde röportaja gider ve ikili on iki sene sonra yeniden bir araya gelir. Tru onun yanında hem rahatsız hisseder hem de aynı zamanda bir o kadar evinde hisseder. Jake gittikten sonra ne yaptığını, hakkında her şeyi bilmek ister. Hemen yemeğe davet eder ve Tru sevgilisini ekip yemeğe gider. İki senelik mutlu giden bir ilişkisi vardır, sevgilisini de çok sever ama Jake ile birlikteyken hislerine engel olamaz.
Jake bir iş ayarlar ve Tru Jake'in biyografi yazarı olur. Bu yüzden grupla turneye çıkacaktır.
Jake hemen şovlarını yapmaya başlar. Tru çok fazla karşı koyamaz ve sevgilisini aldatır. Jake Tru hayatına girdiğinden beri kimse ile olmamıştır, sadece onu ister. İkili her günü birlikte geçirir ve bir sabah aniden sevgilisi gelir. Jake her şeyi açıklamasını ister ama Tru sevgilisi sürpriz yapıp gelmişken söylemek istemez. Sevdiği iki adamdan hangisini hayatından çıkarması gerektiğini bulmak zorundadır. Sevgilisini sever ama Jake farklıdır ona bağımlıdır hiçbir zaman vazgeçemeyeceği bir bağımlılıktır. Sevgilisi ordayken bile Jake ile birlikte olur. Suçluluk duysa da kendisine engel olamaz, Jake'i kıskanmadan yapamaz. Jake ise ısrarcıdır hemen sevgilisine söylemesini ister. Diğer çocuk değil, esas adamdır. Tru sevgilisinin kendisini asla inciltmeyeceğini bilir, onunla güvendedir onu seviyordur ama Jake'i daha çok sever. Tüm hayatı boyunca Jake olmuştu ve onu kaybetmek istemez. Jake onun en yakın arkadaşı her şeyidir. Bir süre ikisini de seviyorum halinde takılsa da sonunda sevgilisi her şeyi öğrenir ve ayrılırlar. Böylece Jake ile ilişkisi başlar. Bir süre her şey sorunsuz ilerlese de tabi ki böyle devam etmez ve minik problemler çıkar sonunda evlenme teklifi gelir ve Tru her şeyi affeder.

Pek farklı olmayan kolay okunan bir kitaptı. Tru'nun seviyorum dediği halde aldatması, ikisine birden aşığım halleri kötüydü.

Yorumlar
« geri ileri »

0 ile 0 arası yorum gösteriliyor, toplam 0 yorum.
Yorum yazılmamış.
« geri ileri »